Sport

Premii speciale la Cupa Firmelor

Dan Chiriac
23 feb 2016 590 vizualizări
Florin Stanciu a primit premiul pentru cel mai bun jucător al finalei

Organizatorii Cupei firmelor Vrancene la minifotbal au oferit la finalul întrecerii mai multe premii speciale. Astfel, Ciprian Dumitriu, de la Auto ZBR&Vrasinter a fost desemnat cel mai bun jucător al turneului. Atacantul a reuşit să-şi conducă echipa spre marea finală, după ce punctat decisiv în meciurile din sferturile de finală şi semifinală. Jucătorul finalei a fost desemnat Florin Stanciu, tot de la Auto ZBR. Acesta a marcat un gol şi a pasat decisiv la un altul. Trofeul a fost acordat la mare luptă, după ce coechipierul său, Iulian Negoescu a reuşit o dublă în marea finală. Premiul Fair-Play a fost oferit formaţiei Lăutarii. Ocupanta locului patru în clasamentul final a fost surpriza plăcută a turneului de la Polivalentă. Primele trei clasate au primit mingi din partea firmei Sanorom Boloteşti, reprezentată de Dorinel Meiroşu. De asemenea, Ştefan Guriţoiu, sponsorul echipei Victoria Vînători, a oferit trofeele pentru această competiţiei. Premierea a fost făcută de reprezentanţii organizatorilor, Jani Oltianu – preşedintele Comisiei de Fotbal în sală din cadrul AJF Vrancea şi Petrache Gurguiatu, de la Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Vrancea. Auto ZBR&Vrasinter este câştigătoarea Cupei Firmelor la minifotbal după ce a trecut în finală cu scorul de 3-1 de Pamiro Construct. Locul trei a revenit celor de la Champions Pub. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.