Sport

MOZAIC STIRI SPORTIVE: Nicio ofertă pentru Rednic

Ziarul de Vrancea
19 feb 2016 732 vizualizări
Mircea Rednic (53 de ani), antrenorul echipei Dinamo, a declarat, joi, în cadrul unei conferinţe de presă, că atacatul francez Harlem Gnohere (27 de ani) este, în continuare, dorit de cluburi din străinătate, dar care nu au făcut, momentan, nicio ofertă oficială

"Gnohere are şanse să plece, dar nu am primit nicio ofertă oficială. Sunt discuţii avansate. Momentan, nu am luat decizia dacă îl dăm sau nu. Vom vedea în funcţie de oferta pe care o vom avea, dacă o vom avea", a spus Rednic. Ultimul tehnician care a caştigat titlul cu Dinamo a dezvăluit şi ce salariu are. "N-am nevoie de clauză de reziliere, pentru că nu plec. Dacă eu caştig 70.000 de euro, nu pot avea o clauză mare. Caştig mai puţin decat preparatorul fizic al Stelei. Nu am venit pentru bani la Dinamo. Am mai spus că vin şi gratis, după ce pleacă Borcea", a adăugat antrenorul dinamoviştilor.

A semnat Mourinho cu MU?

José Mourinho (53 de ani) ar fi semnat, cu Manchester United, un precontract şi ar urma să devină, din vară, managerul echipei în următoarele trei sezoane, au anunţat  jurnaliştii britanici.  Înţelegerea prevede un salariu de 16 milioane de lire sterline pe sezon. Mourinho ar urma să vină la United în vară, chiar dacă suporterii echipei Manchester United doresc înlocuirea imediată a managerului actual, Louis Van Gaal (64 de ani). United a fost învinsă, joi, cu scorul de 1-2, de Midtjylland, din Danemarca, în 16-imile de finală ale Europa League, iar în campionat, se află pe locul cinci, cu 41 de puncte, la 12 în spatele liderului Leicester.  Mourinho a fost demis de la Chelsea în decembrie 2015.

Lucescu îl regretă pe Bicfalvi

Mircea Lucescu, antrenorul echipei Şahtar Doneţk, a declarat, ieri, că a dorit să-l transfere pe Eric Bicfalvi la echipa sa, însă transferul nu a mai avut loc. ric Bicfalvi a evoluat în Ucraina, la echipa Volîn Luţk, pană în 2015. În ultimul sezon, a înscris 17 goluri în 25 de meciuri în campionat. Lucescu regretă că nu l-a transferat pe Bicfalvi la Şahtar. ”Îmi pare rău că n-am reuşit să-i conving să-l aducem pe Bicfalvi. E un jucător care aleargă foarte mult, e foarte agresiv, are şi spirit ofensiv, bate lovituri libere. E tot ce îşi doreşte o echipă, aici, în Ucraina, a jucat foarte bine. Nu a ajuns la noi pentru că nu s-a dorit. Nu decid eu lucrurile astea, în final, decid alţii. E bine că a ajuns la Dinamo, că e în atenţia lui Iordănescu. Îşi dorea foarte mult să joace undeva de unde să ajungă la naţională”, a declarat Mircea Lucescu, la Digi Sport.

Budescu se simte bine la Dalian

Constantin Budescu (27 de ani), transferat în această iarnă de la Astra Giurgiu la Dalian Yifang, din China, a declarat, ieri, pentru corespondentul MEDIAFAX, faptul că a fost impresionat de primirea de care a avut parte la noul său club şi că speră să rămană în circuitul naţionalei.  Budescu se află în cantonament cu noua sa echipă, în Spania. Joi, a evoluat în amicalul pierdut, scor 1-2, cu Elche. Fostul atacant al Astrei a asistat, tot joi, la partida caştigată de Valencia, cu scorul 6-0, în faţa celor de la Rapid Viena, în manşa tur a 16-imilor din Europa League. Atacantul, care împlineşte vineri, 27 de ani, a declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, faptul că nu mai ţine minte de cate ori şi-a sărbătorit aniversarea într-un stagiu de pregătire.

“Rechinii” pierd, Jagr caştigă

Jaromir Jagr (44 de ani), hocheistul ceh de la Florida Panthers, a marcat un gol, în meciul pierdut, vineri, de echipa lui, scor 1-2, acasă, cu San Jose Sharks, după loviturile de departajare, în liga profesionistă nord-americană de hochei pe gheaţă (NHL). Jagr are 740 de goluri în NHL, iar 18 dintre ele au fost reuşite în acest sezon. Primul loc din clasamentul all-time al golgeterilor din NHL îi aparţine lui Wayne Gretzky, cu 894 de reuşite. Gretzky are 93 de goluri în faţa lui Gordie Howe, de pe poziţia secundă. Brett Hull completează, momentan, podiumul, cu 741 de goluri. Florida Panthers ocupă locul doi în Conferinţa de Est, cu 73 de puncte. Washington Capitals este lider, cu 88. în Vest, este lider Chicago Blackhaws, campioana din sezonul trecut, primită, joi, de Barack Obama la Casa Albă.

Ajunge şi Rooney în China

Echipa chineză Shanghai Shenhua va înainta, în această vară, o ofertă pentru achiziţionarea atacantului englez Wayne Rooney (30 de ani), a informat, ieri site-ul foxsports.com. Formaţia chineză îi va oferi lui Manchester United o sumă de 27 de milioane de lire sterline pentru achiziţionarea lui Wayne Rooney. Shanghai Shenhua, unde au mai jucat Didier Drogba şi Nicolas Anelka, i-a pregătit lui Rooney un contract de 500.000 de lire sterline pe săptămană, timp de doi ani. Conform jurnaliştilor de la Mirror, conducerea clubului Manchester United va reduce salariile jucătorilor, cu 25 la sută, în cazul în care echipa, aflată pe locul cinci în Premier League, nu se va califica în Liga Campionilor.

S-a reluat NBA

Sezonul regulat al Ligii Profesioniste Nord-Americane de Baschet (NBA) a fost reluat, ieri, după o pauză prilejuită de All-Star Weekend, în perioada 12-14 februarie.În primul meci de la reluarea sezonului regulat al NBA, Los Angeles Clippers a reuşit să se impună în faţa echipei San Antonio Spurs, cu scorul de 105-86. În lipsa lui Kawhi Leonard, cel mai bun marcator al echipei, cei de la Spurs au reuşit să reducă diferenţa la doar cinci puncte, la începutul sfertului al patrulea, după ce gazdele au condus chiar cu 20, însă, Chris Paul, cu un total 28 de puncte şi 12 pase decisive, i-a condus pe Clippers către victorie pe finalul meciului. A fost cea de-a noua înfrangere a echipei din San Antonio, din acest sezon, toate înregistrate în deplasare, în timp ce Los Angeles Clippers şi-a consolidat poziţia a patra în clasamentul Conferinţei de Vest. în celelalte două întalniri de ieri, Washington Wizards a învins Utah Jazz cu 103-89, iar LeBron James şi Kyrie Irving au adus victoria pentru Cleveland Cavaliers împotriva lui Chicago Bulls, scor 106-95.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.