Sport

FC Panciu, o nouă partidă de pregătire

Dan Chiriac
19 feb 2016 554 vizualizări
Partida Petrolul Berca - FC Panciu are loc sâmbătă de la ora 11.00

Echipa de fotbal FC Panciu va juca sâmbătă o partidă de pregătire în deplasare cu Petrolul Berca. Partida va avea loc pe stadionul din oraşul buzoian. Întâlnirea va începe la ora 11.00. Păncenii sunt la al cincelea amical din acest an. Elevii antrenorilor Dănuţ Bolocan şi Paul Cioran au învins pe LPS Focşani cu scorul de 7-2, pe CSS Tecuci cu 7-0 şi au pierdut cu 0-1 dubla disputată în compania celor de la Aerostar Bacău. Lotul echipei FC Panciu îi cuprinde pe Irimia şi Corbea - portari, Ciornei, Voinea, Beşa, Parlac, Duca, Dima, Ababei, Blănaru, Sava, Alupei, Pasăre, Negoescu, Hanny, Mitală, Bucur şi Manea. Achiziţiile echipei vrâncene în acest an sunt egipteanul Hanny, venit de la Bîrlad, Blănaru – Sporting Lieşti şi Sava – CSS Tecuci. Beşa s-a întors la echipă după ce a făcut pregătirea cu Înfrăţirea Hărman, dar este indisponibil pentru jocul de sâmbătă. Până la începutul campionatului, vrâncenii vor susţine şi alte partide de pregătire cu Metalul Buzău – 20 februarie şi Gloria Buzău – 24 februarie. Păncenii au primul meci oficial, la începutul luni martie, în deplasare cu Sporting Lieşti. Păncenii vor avea în returul campionatului mai puţine partide de disputat. Astfel, două adversare din seria întâi au anunţat că vor închide porţile în această iarnă. Inter Dorohoi şi Bucovina Rădăuţi nu vor continua în returul de campionat.  (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.