Sport

"Barcelona e aproape invincibilă"

Ziarul de Vrancea
17 feb 2016 551 vizualizări
Susţine cunoscutul antrenor italian Cesare Prandelli

Cesare Prandelli (58 de ani), fostul antrenor al lui Adrian Mutu la Fiorentina, susţine că, în această formulă, Barcelona este aproape invincibilă, dar şi că Juventus Torino poate fi surpriza acestui sezon de Liga Campionilor, conform Gazetta dello Sport.  "Nu va fi un miracol dacă Juventus trece de Bayern în această fază a competiţiei. Anul trecut au jucat finala. Allegri se pricepe cel mai bine la schimbări, atat ale jucătorilor, cat şi a sistemelor de joc în timpul unei partide. Bayern poate că are cel mai bun antrenor din lume, dar Juventus, cu Dybala şi Pogba într-o formă bună, îi poate pune în încurcătură. O puteţi include pe Juventus în aceeaşi categorie cu Barcelona, Bayern sau Real Madrid.", a declarat Prandelli pentru sursa citată. Juventus va înfrunta, în optimile UEFA Champions League, formaţia germană Bayern München, pe 23 februarie, de la ora 21:45. Anul trecut, Bayern a fost eliminată în semifinale de Barcelona, care avea să caştige trofeul. Cesare Prandelli susţine că "a trecut mult timp de cand un club din Italia nu a mai stălucit în Europa, dar va fi greu ca cineva să oprească această echipă a Barcelonei". Fostul selecţioner al Italiei este de părere că fotbalul italian a evoluat foarte mult în ultimii ani, rezulatele înregistrate recent nefiind întamplătoare. "Dacă vom continua să creştem în acest fel vom putea concura cu granzii din Europa, dar dacă ne vom vinde tinerele talente la Barcelona sau Real Madrid atunci nu vom mai avea nicio şansă. Dacă suntem suficient de puternici încat să reuşim să-i păstrăm la echipele noastre, atunci fotbalul din Italia va avea din nou o echipă care să se bată cu forţele continentului", a adăugat fostul antrenor de la AS Roma şi Fiorentina.
Prandelli se declară încantat de forma pe care o arată Barcelona şi de munca extraordinară pe care Luis Enrique o depune la club. Tehnicianul italian susţine că Barcelona "este aproape imposibil de bătut", şi că terminand în spatele lor este ca şi cum ai fi caştigat. "Sunt de pe altă planetă. Luis Enrique face o treabă incredibilă. Aţi văzut ultimul penalty? Toată lumea vrea să ajute pe toată lumea să înscrie. Sunt aproape invincibili. Să termini în spatele acestei echipe a Barcelonei este ca şi cum ai fi caştigat. La fel ca atunci cand Italia a ajuns pană în semifinale la Euro 2012", a încheiat Cesare Prandelli.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.