Sport

Stan Gheorghiu, înmormântat cu mănuşi de portar şi o minge de fotbal

Dan Chiriac
14 feb 2016 2261 vizualizări

Peste 500 de persoane l-au condus duminică pe ultimul drum pe Stan Gheorghiu, fostul preşedinte al Asociaţiei Judeţene de Fotbal Vrancea. La orele prânzului, aleile Cimitirului Nordic s-au umplut, oamenii din lumea fotbalului venind să-şi ia adio de la “tata Benks”, aşa cum era cunoscut cel trecut în nefiinţă. În sicriu au fost aşezate o pereche de mănuşi şi o minge de fotbal, simboluri ale carierei de peste 40 de ani. Cei prezenţi au remarcat că este al treilea mare portar vrâncean plecat în lumea celor drepţi, după Negoi şi Ghiţă. Sicriul a fost purtat pe braţe de arbitrii din cadrul Colegiului Judeţean, mulţi dintre ei formaţi chiar de Stan Gheorghiu. Cei prezenţi au vărsat lacrimi pentru cel care a condus fotbalul judeţean aproape 20 de ani. După ora 14.00, sicriul a fost coborât în groapă, chiar lângă mormântul fiului său, Cristi Gheorghiu, decedat în urmă cu şapte ani, ca urmare a unor complicaţii medicale. Timp de câteva secunde, cei prezenţi au aplaudat în semn de apreciere pentru activitatea depusă de Stan Gheroghiu în domeniul sportului, dar mai ales a fotbalului, dragostea vieţii sale. Stan Gheorghiu a decedat miercuri, la Spitalul Judeţean, după ce a suferit un infarct. Avea 67 de ani. Dumnezeu să-l odihnească în pace! (Dan CHIRIAC)

 


Fostul preşedinte al Asociaţiei Judeţene de Fotbal Vrancea îşi va dormi somnul de veci lângă fiul său Cristi



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
galbena de odobesti, acum 2992 zile, 9 ore, 22 minute, 52 secunde
trebuia sa ii puneti si o sticla de vin in sicriu ca ii placea zama. ati uitat.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.