Sport

”Succes, Beth”

Ziarul de Vrancea
8 feb 2016 727 vizualizări
Accidentată la o emisiune televizată cu ghinion, gimnasta britanică Elizabeth Twedle primeşte încurajări de la Sandra Izbaşa

Sandra Izbaşa, dublă campioană olimpică, a declarat, ieri, pentru MEDIAFAX, că speră ca Elizabeth Tweddle, fosta sa adversară în concursurile de gimnastică, să îşi revină cat mai repede după accidentarea suferită, la o probă de sărituri cu schiurile, în timpul unei emisiuni televizate. Elizabeth Tweddle (30 de ani), o fostă gimnastă din Marea Britanie, de şase ori campioană mondială s-a accidentat la spate, sambătă, la o probă de sărituri cu schiurile, organizată într-o emisiune televizată, informează The Sun. „O cunosc foarte bine, pentru că ne întalneam într-o perioadă la mai toate concursurile şi ne împărţeam victoriile: eu - solul, ea – paralelele. Am văzut şi eu, aseară, ştirea şi m-am gandit la ea. E o fată cu un caracter foarte frumos şi îmi doresc să treacă cu bine peste această operaţie pentru că realizez că este una foarte complicată. E o fată cu foarte multă energie şi n-ar sta deloc. Sper să nu rămană cu sechele şi să îşi ducă la bun sfarşit toate planurile pe care le are în viaţa de zi cu zi”, a spus Sandra Izbaşa (25 de ani), care a caştigat patru medalii la Jocurile Olimpice, două de aur şi două de bronz.
Elizabeth Tweddle, medaliată cu bronz la Jocurile Olimpice din 2012, de la Londra, a fost dusă la spital cu elicopterul, pentru o intervenţie chirurgicală la spate. „Beth a efectuat corect săritura, dar nu a reuşit să se oprească la timp şi a lovit o barieră. Şi-a fracturat două vertebre”, a declarat o sursă de la Channel 4 pentru The Sun.  Tweddle este al cincilea invitat la emisiunea „The Jump”, de la Channel 4, care se accidentează în acest an. Înotătoarea Rebecca Adlington (26 de ani) şi-a dislocat umărul. Actorii Tina Hobley (44 de ani), Sid Owen (44 de ani) şi Louisa Lytton (26 de ani) au mai avut de suferit după accidentele din timpul emisiunii.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.