Sport

Echipa de handbal, în aşteptarea meciului capital de la Ploieşti

Dan Chiriac
8 feb 2016 680 vizualizări
CSM 2007 Focşani - Politehnica Timişoara 22 - 25 (10 -14), în liga naţională de handbal u etapa viitoare, handbaliştii au meci important la Ploieşti

Echipa de handbal CSM 2007 Focşani a pierdut partida disputată duminică seara în compania echipei Politehnica Timişoara. Elevii antrenoului Viorel Ciubotaru au fost conduşi la pauză la patru goluri diferenţă, cu scorul de 14 la 10. Cele trei goluri reuşite de focşăneni în startul reprizei secunde au dat speranţe celor peste 1.000 de spectatori prezenţi în tribunele Sălii Polivalente din Focşani. Numai că experienţa jucătorilor din Timişoara şi-a spus cuvântul, formaţia oaspete reuşind să menţină un avantaj constant de 3-4 goluri pe tabela de marcaj. Paradele portarului Cloşcă au ajutat echipa gazdă să se apropie în ultimele minute, dar în cele din urmă oaspeţii s-au impus cu scorul de 25 - 22. Antrenorul Viorel Ciubotaru s-a bazat la meciul de duminică pe următorii jucători: Marocico, Cloşcă, Rusu – portari, Mocanu, Popa, Smeu, Gheorghe, Gramatic, Cadar, Neaţă, Rotaru, Ragea, Voinea, Miroiu, Năstăsie. În urma acestui rezultat, timişorenii sunt pe locul cinci în clasament, în timp ce CSM Focşani 2007 ocupă poziţia a 13-a cu şase puncte. Duminică, de la ora 18,00, CSM Focşani 2007 va întâlni în Sala Polivalentă din Ploieşti, echipa locală CSM. În tur, focşănenii au obţinut prima victorie din campionat chiar în faţa ploieştenilor, după un meci cu un final tensionat. Între timp, prahovenii au acumulat 13 puncte în clasament, astfel încât jocul de duminică va fi foarte important în economia finală a ierarhiei. Cum în play-out se va ţine cont doar de rezultatele directe, cele două formaţii vor lupta pentru cele trei puncte puse în joc. O eventuală victorie a focşănenilor ar reduce diferenţa dintre cele două formaţii la un singur punct, în condiţiile în care ploieştenii vor mai pierde trei puncte câştigate în faţa echipei din Baia Mare, care va ajunge cel mai probabil în play-off. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.