Sport

Auto ZBR - Pamiro Construct este finala Cupei Firmelor

Dan Chiriac
7 feb 2016 913 vizualizări
Cele două au câştigat semifinalele la diferenţă simetrică, două goluri

Auto ZBR – Vrabister – Pamiro Construct este finala din acest an a Cupei Firmelor la minifotbal. Cele două semifinale disputate sâmbătă au adus în tribunele Sălii Polivalente un public numeros. Cea mai susţinută echipă a fost Lăutarii, dar fotbaliştii de la Voinţa Slobozia Ciorăşti nu le-au putut oferi fanilor o victorie. Pamiro Construct a dominat partida. Avramescu a deschis scorul repede, iar Lăutarii fotbalişti nu au mai reuşit să revină până la final. Pamiro a reuşit o calificare meritată, evoluţia de sâmbătă fiind superioară adversarului. Mult mai încinsă a fost a doua semifinală ce e a opus Auto ZBR şi Champions Pub. Eroul partidei a fost Ciprian Dumitriu, autor a patru goluri. Acesta a fost omul decisiv în faţa porţii adverse. Echipa din Gugeşti a oferit o replică foarte bună şi a revenit pe tabela de marcaj de 0-2 şi 1-3 şi a egalat la 3. Florin Stanciu a marcat al doilea gol al celor de la ZBR. Bucurie mare la finalul jocului pentru jucătorii echipei învingătoare, mai ales că unul dintre sponsori, Silviu Vrabie, şi-a aniversat ziua de naştere. Auto ZBR – Vrabister este o echipă cu mulţi jucători exeprimentaţi în componenţă precum Florin Nistor, Liviu Dumitriu, Ciprian Dumitriu, Iulian Negoescu, Octavian Bucătaru, Răzvan Sava sau Florin Stanciu. Portarul  Gabi Diaconu a avut din nou intervenţii salvatoare, la fel ca şi-n partida din sferturile de finală. (Dan CHIRIAC)

Rezultate:

Pamiro Construct – Lăutarii 3-1
Auto ZBR – Champions Pub 5-3


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.