Sport

Juniorii focşăneni merg în cantonament la Borsec

Dan Chiriac
5 feb 2016 697 vizualizări
Echipele de fotbal juniori de la LPS Focşani vor pleca în cantonament la Borsec.

 Formaţiile de juniori A şi B vor începe luni un stagiu de pregătire centralizat la o pensiune din oraşul Borsec, judeţul Harghita. Fotbaliştii vor fi cazaţi la o pensiune situată în imediata apropiere a stadionului, astfel încât vor exista şi condiţii de pregătire tehnico-tactică. De asemenea, vila dispune de bazin şi saună, fapt care va ajuta foarte mult la recuperarea jucătorilor după efort. Echipa de juniori A, pregătitiă de Alin Samoilă, a reluat de două săptămâni pregătirile în vederea returului campionatului de juniori republicani. LPS Focşani a jucat şi o partidă de pregătire cu FC Panciu. Aflaţi pe locul doi, focşănenii se vor lupta pentru poziţia fruntaşă cu două echipe din Iaşi. Pentru o bună pregătire a returului, focşănenii se vor pregăti în cantonament la Borsec. Debutul în returul campionatului pentru LPS Focşani va avea loc pe 12 martie. Echipa de juniori B este antrenată de Daniel Bănică şi se află la mijlocul clasamentului după prima parte a întrecerii. La revenirea din cantonament, juniorii focşăneni vor disputa mai multe partide de pregătire. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.