Sport

Debut al stejarilor în CEN

Ziarul de Vrancea
5 feb 2016 440 vizualizări
Astăzi, de la ora 17:15, la Cluj, Romania - Portugalia, meci de rugby transmis de Dolce Sport

Stephen Shennan (25 de ani), născut în Noua Zeelandă, va debuta, pentru Romania, în meciul cu Portugalia, din Cupa Europeană a Naţiunilor, care va avea loc astăzi la Cluj, împotriva Portugaliei. Shennan joacă, din 2013, la Timişoara. Alţi trei sportivi, aflaţi pe banca de rezerve, Silviu Vasiliu, Alexandru Pălii si Ovidiu Melniciuc, pot juca, pentru prima dată, în tricoul naţionalei. “Ne aşteptăm la un meci greu, însă noi vom intra pe teren cu dorinţa de a caştiga. Mă bucur că avem patru tineri debutanţi, este un moment important de a aduce jucători noi la echipa naţională. Sperăm să facem un meci cat mai bun şi asa, cum am spus, obiectivul este acela de a-l caştiga”, a zis Stelian Burcea, căpitanul Romaniei, de pe partea de înaintare. “Întotdeauna am avut meciuri bune cu Portugalia, pentru că are un stil deschis şi dinamic de joc.Dorinţa noastră în acest sezon este de a vedea cat mai mulţi jucători tineri, de a le da şansa de a evolua pentru Romania şi de a face un grup cat mai competitiv. La fel ca portughezii, am avut aceeaşi problemă pentru acest meci, doar patru zile de pregătire, însă partea bună este că baieţii sunt foarte motivaţi să caştige”, a spus Lynn Howells, selecţionerul Romaniei, la conferinţa de presă dinaintea meciului cu Portugalia.
Pentru Ian Smith, antrenorul Portugaliei, partida împotriva Romaniei va reprezenta debutul pe banca lusitanilor. “Suntem două echipe care se află în reconstrucţie, care încep un nou capitol de calificare la urmatoarea Cupă Mondială. Pentru mine, acesta este primul meci pe banca tehnică a Portugaliei şi sper să fie un meci bun. Am făcut cateva schimbari de structură, am încercat să aduc jucători noi, avem un grup tanăr şi ne-am propus cateva obiective care răman de îndeplinit în acest sezon”, a declarat Smith.
Echipa de start a Romaniei va fi: Pristăviţa, Rădoi, Ţăruş - van Heerden, Poparlan – Lucaci, Nistor, Burcea -  Calafeteanu, Vlaicu – Shennan, Ioniţă, Kinikinilau, Lemnaru – Fercu. Rezerve: Căpăţană, Dico, Vasiliu, Antonescu, Gorcioaia, Pălii, Melniciuc, Botezatu.  Partida Romania – Portugalia se va desfăşura sambătă, 6 februarie, la ora 17:15, pe stadionul „Cluj Arena” şi va fi transmisă de DolceSport.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.