Sport

Vor să uite evoluţia slabă din tur

Dan Chiriac
3 feb 2016 842 vizualizări
Steaua - CSM Focşani 2007, joi, ora 19.00, în liga naţională de handbal

Campionatul Ligii Naţionale de handbal masculin se reia, joi, odată cu partidele etapei a 18-a, când CSM Focşani 2007 va juca în deplasare cu Steaua Alexandrion Bucureşti. Ţinând cont de componenţa loturilor celor două formaţii, de poziţiile în clasament, de avantajul terenului propriu, dar şi de palmaresul echipei bucureştene, gazdele pornesc cu prima şansă. De altfel, Steaua este cea mai titrată echipă de handbal din România, câştigătoare a Cupei Campionilor Europeni, dar care se află în căutarea unui trofeu de şapte ani. Steaua a ajuns în acest an în final-four-ul Cupei României şi are şanse să cucerească un nou trofeu. În tur, la Focşani, bucureştenii au câştigat la pas meciul cu CSM Focşani 2007.  A fost probabil unul dintre cele mai slabe meciuri făcute de elevii lui Viorel Ciubotaru, în liga întâi. Focşănenii erau conduşi la pauză cu 21-9. Datele problemei par să stea la fel şi-n partida de azi, dar CSM Focşani 2007 poate face o figură frumoasă, aşa cum s-a întâmplat în deplasările de la Baia Mare sau Timişoara. Interul dreapta Attila Eros va lipsi încă o bună perioadă, din cauza operaţiei de hernie de disc. Duminică, de la ora 18,30, CSM Focşani 2007 va întâlni în Sala Polivalentă, Politehnica Timişoara. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.