Sport

Încep turneele de la Braşov

Dan Chiriac
3 feb 2016 644 vizualizări
“Braşov Indoor Cup” va aduna la start cele mai puternice echipe de copii din ţară u turneul este împărţit în două, la fel ca şi anul trecut, după ce organizatorii evenimentului au decis să înfiinţeze două competiţii separate

"Braşov Indoor Cup 2016", cel mai important turneu de copii din România, aflat la a VII-a ediţie, va debuta vineri. Turneul este organizat de clubul ACS KIDS TÂMPA BRAŞOV.  Competiţia va avea loc în luna februarie, iar până acum s-au înscris 118 echipe din patru ţări europene. La startul acestei ediţii şi-au anunţat prezenţa cele mai bune echipe din România, deoarece şi premiile sunt pe măsura reputaţiei turneului. Cele mai importante sunt la categoriile U11 (n. 2005) şi U10 (n. 2006) unde câştigătorii vor avea asigurate cazarea şi masa la două puternice turnee din Slovacia (Fragaria Cup) şi Bosnia. Echipele din Focşani şi Odobeşti nu vor lipsi la această întrecere. Astfel, prima va intra în cursă Prosport Focşani, grupa 2008. Focşănenii au fost repartizaţi în grupă cu formaţiile Luceafărul Cluj albastru (vineri ora 15.10 – teren Sînpetru), CSS Braşovia (sâmbătă ora 9.10 –teren Rio) şi ACS kinder (sâmbătă ora 12.05 - teren Rio). În perioada 5-7 februarie are loc turneul grupei de vârstă 2005. Voinţa Odobeşti a fost repartizată în Grupa E. Acolo, jucătorii pregătiţi de Marian Gurău vor juca cu Tîmpa Braşov, Unirea Ruginoasa şi Tinere Speranţe Bucureşti. Grupa 2006 de la CSM Focşani va particpa la turneul de la Braşov, în Grupa A. Focşănenii se vor duela cu New star Bucureşti, ACS Steagu Roşu şi juniorul Galaţi. Formaţia antrenată de profesorul Mircea Lazăr este campioană naţională la grupa 2006 în 2014 şi vicecampioană în 2015 şi promite o replică pe măsură la cea mai importantă competiţie indoor din sud-estul Europei. CSM Focşani, grupa 2006, a jucat anul trecut finala competiţiei de la Braşov, pierdută în faţa echipei locale. Focşănenii speră să obţină trofeul în acest sezon. În schimb, la turneul organizat de preşedintele clubului Tîmpa Braşov, Ciprian Jurubescu, participă grupa 2007 de la CSM Focşani. Echipa pregătită de Alin Samoilă va disputa partidele din cadrul turneului la finalul acestei săptămâni. Întâlnirile vor avea loc la Sala Polivalentă din Braşov, la concurenţă cu turneul final al Cupei României la baschet feminin. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.