Sport

Cupa Firmelor a devenit Cupa Surprizelor

Dan Chiriac
1 feb 2016 623 vizualizări
Primele patru favorite la câştigarea trofeului au ieşit din cursă în faza sferturilor de finală

Surpriza eliminării celor de la Voinţa Deep Serv, produsă sâmbătă seara, nu a rămas singura la Cupa Firmelor vrâncene. Duminică, alte două surprize au fost consemnate pe terenul de joc, astfel încât primele patru favorite la câştigarea trofeului au ieşit din cursă încă din faza sferturilor de finală. După eliminarea celor de la Voinţa Deep Serv, specialiştii o dădeau pe Sanorom Boloteşti ca şi câştigătoare a turneului. Numai că Champions Pub, formaţie ce are în componenţă jucători de la Victoria Gugeşti, a făcut un meci mare şi a produs o nouă surpriză. Sanorom a deschis scorul şi totul părea că merge conform calculelor hârtiei. Numai că gugeştenii au revenit şi au egalat până la pauză. Apoi, în repriza a doua, cei de la Champions Pub s-au închis foarte bine în faţa porţii şi au reuşit să puncteze pe contraatac. Cătălin Costin, fostul jucător al celor de la Astra Giurgiu, a fost omul cheie. Acesta a marcat de două ori în poarta lui Ivanciu şi şi-a condus echipa spre o calificare spectaculoasă. Andrei Crăciun putea egala pe final, dar a ratat incredibil din faţa porţii adverse. Sanorom nu a putut trece peste şocul eliminării celor de la Voinţa Deep Serv şi nu a stăpânit îndeajuns de bine statutul de mare favorită a turneului.

Mărăşeştiul, victima lăutarilor

După eliminarea celor mai puternice formaţii din turneu, mulţi o vedeau pe Mausolelul Mărăşeşti ca fiind în pole-position pentru victoria finală. Numai că nici tinerii din Mărăşeşti nu au putut rezista presiunii şi au pierdut în sferturile de finală în faţa celor de la echipa Lăutarii. Privită de unii la început ca o echipă venită doar să facă act de prezenţă la acest turneu, formaţia Lăutarii, condusă de fraţii Turcu, a ajuns în semifinale după ce a câştigat cu 2-1 partida cu Mausolelul Mărăşeşti. Sâmbătă, Auto ZBR – Vrabister a produs marea surpriză la Cupa Firmelor Vrâncene, după ce a eliminat-o pe Voinţa Deep Serv, campioana ultimelor ediţii. Pamiro Construct a trecut după executarea loviturilor de departajare de Alegria Cîmpineanca. În acest fel, primele patru favorite ale întrecerii, Voinţa Deep Serv, Sanorom Boloteşti, Alegria Cîmpinaneca şi Mausolelul Mărăşeşti, au părăsit întrecerea. Cupa Firmelor vrâncene a devenit Cupa Surprizelor. În nici o ediţie până acum nu s-au înregistrat atât de multe surprize. Cele patru echipe ce s-au calificat în semifinale sunt: Pamiro Construct, Auto ZBR, Champions Pub şi Lăutarii. După surprizele din sferturi e aproape sigur că oricare dintre echipele calificate în semifinale poate obţine victoria finală. Tragerea la sorţi a meciurilor din semifinale va avea loc marţi la Sala Polivalentă. Organizatorii au decis ca împerecherea din semifinale să se facă prin tragerea la sorţi, aşa cum s-a întâmplat şi la ediţiile precedente. (Dan CHIRIAC)

Rezultatele sferturilor de finală:
Sâmbătă:
Pamiro – Alegria Cîmpineanca 4-2 după penalty-uri
Voinţa Deep Serv - Auto ZBR 1-2
Duminică:
Sanorom Boloteşti – Champions Pub 1-3
Lăutarii – Mausolelul Mărăşeşti 2-1.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.