Sport

"Viorele, luptă-te cu adversarul!

Dan Chiriac
28 ian 2016 3285 vizualizări
Lumea sportului, elevii şi colegii profesori i-au transmis mesaje de încurajare lui Viorel Paizan

Au trecut câteva zile de când o veste neaştepatată a bulversat lumea sportului din Vrancea şi mai ales pe cei care lucrează sau învaţă la Colegiul Naţional “Unirea”. Profesorul Viorel Paizan, în vârstă de 48 de ani,  a suferit un atac cerebral în timp ce se afla pe stradă, dar în ultimele zile starea sa de sănătate s-a îmbunătăţit şi a început să facă recuperare. Elevi, foşti elevi, colegi de cancelarie şi prieteni au transmis gânduri de bine pentru unul dintre profesorii de educaţie fizică cu activitate bogată în ultimii ani. “Ştiţi că suntem mulţi cu gândul alături de dumneavoastă .Toată energia noastră bună o trimitem cu tot dragul către dvs. Vă îmbrăţişăm!”, i-a transmis Crina Bogatu. “Sănătate multă, recuperare uşoară şi rapidă! Să reuniţi echipa de volei a liceului din care am făcut parte (promoţia '93-'97) sub îndrumarea dumneavoastră”, a scris şi Ada Vochin. Un alt elev al profesorului Viorel Paizan,  Vlad Vlăsceanu, a postat pe o pagină de socializare un mesaj emoţionant. “Este unul dintre Uniriştii cu suflet mare, absolvent şi dascăl al celei mai frumoase şcoli din România. Luptător cum îl ştim, sigur va câştiga această cea mai importantă finală a sa! Sănătate multă, Viorel Paizan! Sper ca spiritul unirist să îţi dea puterea de a te revedea cât mai repede printre noi!”, a scris Vlad Vlăsceanu. Şi lumea sportului este alături de profesorul Paizan. “Fii tare, Paiule!”, este cea mai frecventă încurajare. Toţi sunt interesaţi de soarta lui Viorel Paizan şi speră ca acesta să se întoarcă cât mai repede acasă, sănătos, pentru a avea grijă de cei trei copii. Un colaborator al ZdV a avut un mesaj  emoţionant. “Viorel este un împătimit al profesiei de dascăl. Ar fi în stare să stea zi şi noapte cu elevii pentru performanţă. Doamna Paizan este la fel. Cineva din înaltul Cerului poate mai are grijă şi de oamenii adevăraţi ai acestei ţări... Ocroteşte-i, Doamne pe români, deci şi pe Viorel al Vrancei! Viorele, luptă-te cu adversarul!”, a scris profesorul Vasile Lefter. Ziarul de Vrancea îi urează însănătoşire grabnică profesorului şi colegului Viorel Paizan. (D. C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.