Sport

Simona s-a răzgandit: vine la Fed Cup

Ziarul de Vrancea
27 ian 2016 595 vizualizări
Vedeta echipei feminine de tenis a Romaniei şi-a amanat operaţia

Preşedintele Federaţiei Romane de Tenis, George Cosac, a confimat pentru ProSport că Simona Halep, numărul 2 mondial, va face parte din echipa Romaniei pentru meciul cu Cehia, din sferturile de finală ale FED Cup. Deşi iniţial anunţase că nu va putea participa la partida cu deţinătoarea trofeului, urmand să fie supusă unei intervenţii chirurgicale pentru corectarea unei deviaţii de sept nazal, Halep s-a răzgandit şi va amana intervenţia pană după confruntarea de la Cluj. "Să joc la Fed Cup a însemnat şi înseamnă foarte mult pentru mine, de aceea sunt dezamagită că nu pot participa din nou alături de echipă", declara Halep în momentul în care şi-a anunţat fanii că urmează să se opereze. Din lotul Romaniei mai fac parte alături de Simona Halep, Irina Begu (31), Monica Niculescu (40) şi Andreea Mitu (96). S-a renunţat astfel la Alexandra Dulgheru, care se confrunta oricum şi ea cu probleme medicale. Simona Halep şi Irina Begu vor juca în confruntările de simplu, în timp ce în proba de dublu vom fi reprezentaţi de Irina Begu şi Monica Niculescu. “Ne bucură foarte mult faptul că Simona Halep a decis să joace pentru echipa noastră. A făcut un tratament, şi-a amanat operaţia, şi este pregătită să joace în acest meci'', a declarat, pentru site-ul FRT, Alina Cercel, căpitanul nejucător al echipei Romaniei.
Pentru echipa Cehiei vor juca Petra Kvitova (7 WTA), Karolina Pliskova (12 WTA), Barbora Strycova (48 WTA) şi Denisa Allertova (66 WTA). Duelul Romania - Cehia este programat în weekend-ul 6-7 februarie. Cehia a caştigat de nouă ori competiţia pe echipe a tenisului feminin.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.