Sport

Oţelul Galaţi a câştigat Cupa Prosport

Dan Chiriac
27 ian 2016 633 vizualizări
întrecerea desfăşurată la baza sportivă Valentino a fost rezervată copiilor născuţi în anul 2004

Oţelul Galaţi a câştigat Cupa Prosport la minifotbal. Competiţia a fost rezervată copiilor născuţi în anul 2004 şi s-a desfăşurat pe terenul sintetic de la baza sportivă Valentino. La startul întrecerii s-au aliniat echipe puternice, ca Oţelul Galaţi, Academia “Gheorghe Hagi”, Dunărea Galaţi sau Prosport Focşani. Două dintre acestea au ajuns în finala turenului, la capătul unui maraton fotbalistic ce a durat o zi întreagă. Micuţii jucători au rezistat cu brio şi au oferit o finală spectaculoasă în care s-au întâlnit Prosport Focşani şi Oţelul Galaţi. Gălăţenii au condus cu 2-0, dar focşănenii au revenit, au marcat pentru 2-1 şi au avut şansa egalării. În cele din urmă, Oţelul s-a impus cu 2-1. Este de remarcat că Prosport a jucat cu grupa 2005. Formaţia pregătitiă de Rodinel Stan va evolua şi la următorul turneu organizat sub egida Cupa “Prosport.” Sâmbătă dimineaţă, de la ora 9.00, mai multe echipe de copii din ţară vor veni la Focşani pentru competiţia rezervată grupelor 2005. De această dată, Prosport porneşte mare favorită, având în vedere că grupa care a jucat săptămâna trecută va evolua de această dată la categoria sa de vârstă. Partidele de sâmbătă vor fi arbitrate de Iulian Iacob şi Marius Stoica. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.