Sport

Programul meciurilor la Cupa Firmelor

Dan Chiriac
27 ian 2016 504 vizualizări
Partidele din cadrul sferturilor de finală vor avea loc sâmbătă, după faza judeţeană a Olimpiadei Gimnaziilor, dar şi duminică

Organizatorii Cupei Firmelor au stabilit programul meciurilor de la finalul acestei săptămâni. Opt echipe şi-au asigurat deja prezenţa în sferturile de finală, urmând a se lupta pentru accederea în penultimul act al întrecerii. Voinţa Deep Serv şi Sanorom Boloteşti rămân marile favorite ale turneului, fiind greu de crezut că cele două se vor opri înainte de finala întrecerii. Sâmbătă au loc primele două sferturi de finală. Partidele vor începe mai târziu, după partidele de la faza judeţeană a Olimpiadei Gimnaziilor. De la ora 18.00 se vor întâlni Pamiro Construct şi Alegria Cîmpineanca. Se anunţă a fi cel mai echilibrat duel din această fază a întrecerii. Pamiro s-a calificat pe ultima sută de metri, dar echipa are potenţial de a merge în fazele superioare ale întrecerii. Alegria Cîmpineanca, echipa condusă de Tudorel Ivan, are în componenţă un fost jucător de liga întâi, Sorin Frunză, actualmente jucător la Dacia Brăila, dar şi mulţi jucători tineri ce provin din localitatea de lângă Focşani. Tot sâmbătă se joacă partida dintre Voinţa Deep Serv şi Auto ZBR. Favorita partidei este echipa lui Marian Spînu, dar adversara poate oferi surprize oricând. Ultimele două sferturi se dispută duminică. Sanorom Boloteşti are prima şansă în jocul cu Champions Pub, în timp ce Lăutarii şi Mausoleul Mărăşeşti anunţă un duel echilibrat. (Dan CHIRIAC)
Programul sferturilor de finală:
Sâmbătă:
18.15 Pamiro – Alegria Cîmpineanca
19.30: Voinţa Deep Serv - Auto ZBR
Duminică:
17.15: Sanorom Boloteşti – Champions Pub
18.30: Lăutarii – Mausolelul Mărăşeşti.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.