Sport

Amicii Center Vet, lider la Cupa Fair-Play

Dan Chiriac
25 ian 2016 511 vizualizări
Echipa condusă de medicul veterinar Vasile Bîra este la egalitate de puncte cu Poliţia u cele două echipe se vor întalni runda viitoare

Amicii Center Vet, echipa condusă de doctorul veterinar Vasile Bîra se află pe primul loc la Cupa Fair-Play, după victoria obţinută în derby-ul rundei, cu Hunters. Cu patru jucători din Tecuci în lot, formaţia Amicii a început tare şi a condus cu 3-0, după doar un sfert de oră. Hunters a încercat să revină, dar pană la final, diferenţa de scor s-a menţinut. Victoria din această etapă vine să arate că înfrangerea din prima etapă din partida cu Finanţele a fost doar un accident. Cu 12 puncte, Amicii Center Vet se află la egalitate de puncte cu o altă favorită la caştigarea trofeului. Poliţia se află pe locul secund, dar are un meci mai puţin disputat. Cele două echipe din fruntea clasamentului se vor întrece în meci direct, la final de săptămană. Finanţele au arătat din nou ca o echipă ce se bate pentru calificarea în semifinale. Victoria cu 4-1 obţinută în faţa celor de la Pinola duce echipa finanţiştilor pe locul patru, la egalitate de puncte, 9, cu GS Mobile. Cele patru sunt principalele favorite pentru a ajunge în semifinale. Pe locul cinci a ajuns Vrancea Media, echipă ce a produs surpriza etapei, după ce a trecut de Soveja cu 5-4, deşi a fost condusă cu 2-0 şi 4-3. Echipa în care evoluează şi şeful Direcţiei Silvice Focşani, Luci Zanfir, are în acest moment doar patru puncte, iar şansele de calificare sunt foarte mici. Hunters, cu doar trei puncte acumulate, are nevoie de un parcurs perfect în cele patru etape rămase, dar şi de rezultate indirecte favorabile pentru a mai spera la locul patru. Cupa Fair-Play este întrecerea destinată jucătorilor de peste 40 de ani (născuţi 1976) şi este organizată de Comisia de Fotbal în sală din cadrul Asociaţiei Judeţene de Fotbal Vrancea. Primele patru clasate la finalul sezonului regulat se vor califica în semifinale, după sistemul 1-4, 2-3. De asemenea, echipele clasate pe locurile 5-8 vor juca în play-out, tot după sistemul eliminatoriu, cu semifinale şi finale. Cupa Firmelor a programat duminică doar derby-ul pentru primul loc în Grupa B. Sanorom Boloteşti a trecut cu 6-2 de Alegria Cîmpineanca, într-un meci cu multe absenţe de pe teren. Cele două echipe s-au arătat mai interesate de meciurile din sferturile de finală. Programul sferturilor a fost stabilit aseară, după ce a avut loc şi partida Sanorom – Alegria Cîmpineanca. Programul sferturilor de finală este următorul: Voinţa Deep Serv – Auto ZBR, Lăutarii – Mausoleul Mărăşeşti, Pamiro Construct – Alegria Cîmpineanca, Champions Pub – Sanorom. (Dan CHIRIAC)

Rezultatele etapei a cincea:
Sâmbătă:
Poliţia – Valstef Coteşti 2-0
Duminică:
Amicii Center Vet – Hunters 6-3
Finanţe- Pinola 4-1
Soveja – Vrancea Media 4-5.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.