Sport

Oaspeţii s-au impus la limită în urma unui meci încins

Dan Chiriac
24 ian 2016 640 vizualizări
CSM Focşani - Danubius Galaţi 30-31 (15-15), într-o partidă de pregătire

Echipa de handbal a pierdut al doilea meci amical disputat în acest an. După înfrângerea de miercurea trecută de la Vaslui, focşănenii au cedat şi în faţa celor de la Danubius Galaţi. A fost un meci lung, cu multe durităţi în teren, oaspeţii practicând un joc aspru, cu multe intrări la limita regulamentului. Fără victorie în campionat, gălăţenii şi-au dorit foarte mult să obţină un succes în partida de vineri seara. Focşănenii au încercat să răspundă în aceeaşi manieră, adoptând un stil de joc nefiresc lor, fără orizont şi fără mare folos. Prima repriză a fost echilibrată, cele două echipe succedându-se la conducere. Până la urmă, la pauză s-a intrat cu un rezultat de egalitate, 15-15. Începutul reprizei secunde a fost decisiv pentru soarta jocului. Oaspeţii s-au distanţat la 26-20 în minutul 45, moment în care antrenorul Viorel Ciubotaru a cerut time-out. Focşănenii au revenit la un singur gol diferenţă, au avut ocazia să egaleze, dar nu au fructificat-o. Mult mai importantă va fi însă partida din campionat ce se va desfăşura tot la Sala Polivalentă, când focşănenii au nevoie de cele trei puncte puse în joc. Formaţia CSM Focşani 2007 a fost următoarea: Marocico, Cloşcă, Rusu, Ungureanu – Popa – 1, Mocanu – 4, Cadar – 1, Voinea, Gramatic – 2, Gheorghe, Ragea – 4, Neaţă – 1, Smeu – 3, Rotaru – 2, Ştefan, Miroiu – 9, Năstăsie – 3. Echipa de handbal a câştigat până acum trei partide de pregătire cu CSM Făgăraş şi de două ori cu CSU Suceava, dar a fost învinsă de colegele din liga întâi HC Vaslui şi Danubius Galaţi. În această săptămână, focşănenii vor juca la Sala Polivalentă cu CSSM Bacău. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.