Sport

Superliga Altdorf Tehnik începe pe 27 februarie

Dan Chiriac
17 ian 2016 574 vizualizări
Barajul de promovare în liga a treia are loc pe 18 şi 25 iunie, de la ora 18.00

Sezonul 2015-2016 va continua după pauza de iarnă. Pentru această perioadă, Comitetul Executiv al Federaţiei Romane de Fotbal a aprobat pentru înregistrarea transferurilor intervalul 26 ianuarie 2016 – 22 februarie 2016. După aceasta dată, AJF Vrancea nu va mai efectua transferuri. Campionatele judeţene vor începe la următoarele date: Superliga ALTDORF TEHNIK: 27 februarie 2016, Interliga Vrancei: 5 martie 2016, Juniori campionatele naţionale A1 , B1,C,D şi E: 12 martie 2016. În acest sezon, barajul pentru promovarea în Liga 3 se va disputa tot în format tur-retur, meciurile fiind programate pe 18 şi 25 iunie, ambele de la ora 18:00. În acest sens, asociaţiile judeţene de fotbal au obligaţia de a transmite numele echipei calificate la baraj, din competiţia pe care o organizează, până la data de 13 iunie 2016. La barajul de promovare în Liga 3 pot participa numai structurile sportive cu personalitate juridică, cu Certificat de Identitate Sportivă, eliberat de Ministerul Tineretului şi Sportului. De asemenea, numele echipelor câştigătoare ale fazei judeţene a Cupei României vor fi transmise Federaţiei Române de Fotbal până la data de 20 iunie 2016. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.