Sport

ST: Mişcări de trupe în Liga I

Ziarul de Vrancea
14 ian 2016 642 vizualizări
Luchin s-a întors la bulgari

Bănăţeanul a semnat cu Levski Sofia  * Acsinte s-a transferat, pană la urmă, la Pandurii
* Clubul Levski Sofia a anunţat, pe site-ul oficial, că l-a achiziţionat pe fundaşul Srdjan Luchin, fotbalistul roman semnand un contract pe un an şi jumătate.Luchin a făcut ieri vizita medicală la Sofia şi a semnat contractul. Fundaşul a evoluat ultima dată la ACS Poli Timişoara, grupare de care s-a despărţit marţi. Luchin avea un contract cu gruparea bănăţeană cu drept de prelungire pe încă un an, însă cu o clauză care îi permitea să plece în străinătate, în cazul unei oferte venite în intersezon. În acest sezon, Luchin a jucat în 17 meciuri de Liga 1 pentru Poli, punctand de trei ori. în Cupa Romaniei, Luchin a bifat două prezenţe, iar în Cupa Ligii a evoluat un meci.
* Clubul Pandurii Targu Jiu a anunţat, pe site-ul oficial, că a obţinut serviciile fundaşului Florin Acsinte, acesta semnand un contract valabil doi ani şi jumătate. Jucătorul în varstă de 28 de ani se va alătura astăzi noilor săi colegi. Plecarea lui Acsinte la Pandurii Targu Jiu fusese anunţată de FC Botoşani în urmă cu cateva ore, jucătorul declarand pentru site-ul oficial al clubului botoşănean că a ales să joace la Pandurii nu numai pentru bani, ci şi pentru posibilitatea de a evolua în cupele europene. "La Pandurii nu e vorba numai de bani. Acolo am ocazia să joc în cupele europene şi să intru şi în vederile selecţionerului. Mă bucur mult că o echipă aşa mare precum Pandurii m-a dorit atît de mult. îmi doresc să reuşim să îndeplinim obiectivul impus de conducere. Țin să le mulţumesc celor de la FC Botoşani pentru aceşti ani minunaţi şi nu în ultimul rînd vreau să le mulţumesc suporterilor care au fost alături de mine şi de echipă. Le urez mult succes şi sper să îndeplinească obiectivul", a spus Florin Acsinte, care se afla în ultimele şase luni de contract cu FC Botoşani.
* Fundaşul Marius Constantin a revenit la ASA Targu Mureş, după încheierea perioadei de împrumut la gruparea chineză Jiangsu Sainty, unde antrenor principal este Dan Petrescu. Marius Constantin a caştigat cu Jiangsu Cupa Chinei şi a încheiat campionatul pe locul 9. Constantin a început în această săptămană pregătirea cu ASA Targu Mureş şi va pleca în cantonamentul din Antalya, alături de lotul echipei din Liga I.








În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.