Sport

MOZAIC STIRI SPORTIVE: Capră aşteaptă să vandă Petrolul

Ziarul de Vrancea
14 ian 2016 460 vizualizări
Finanţatorul FC Petrolul, Daniel Capră, a declarat că aşteaptă un document oficial din partea investitorilor care doresc să preia clubul: “Am observat faptul că Vivi Răchită susţine, în continuare, că a găsit o persoană, căreia însă nu poate să-i divulge numele, interesată să vină să preia Petrolul!

Aşa cum am mai declarat, nu cred că acea persoană sau acel grup de investitori ar avea nevoie de intermediari, aştept să facă demersurile fireşti şi să trimită pe adresa clubului un document oficial, prin care să-şi exprime cat se poate de clar intenţiile. Aştept un document oficial, pentru că astfel de lucruri nu se discută pe la posturi de televiziune sau la întalniri prin restaurante sau pub-uri. Numai că, prin ultimele declaraţii ale sale, pot să spun că, la ora actuală, pentru mine Vivi Răchită nu mai prezintă vreo garanţie", a declarat Daniel Capră pentru site-ul oficial al clubului Petrolul. Răchită, fost jucător, antrenor şi conducător la FC Petrolul, a declarat, săptămana aceasta, că a găsit un investitor dispus să preia clubul şi că l-a sunat pe Capră pentru a începe negocierile, dar acesta nu îi răspunde la telefon.

Naţionala de rugby, la Cluj şi Iaşi

Reprezentativa Romaniei va juca la Cluj şi la Iaşi meciurile de pe teren propriu din Campionatul European de Rugby.  Partida de debut în Rugby Europe Championship 2016 va avea loc în data 6 februarie,  pe Cluj Arena, de la ora 17: 15, cu Portugalia. "Stejarii" vor mai disputa două meciuri pe teren propriu în acest sezon al competiţiei, cu Rusia, la 27 februarie, şi cu Germania, la 12 martie, ambele partide urmand să aibă loc la Iaşi, pe stadionul Emil Alexandrescu.

Real şi Atletico, interdicţie la transferuri

Cluburile spaniole Real Madrid şi Atletico Madrid au fost sancţionate de FIFA cu interzicerea de transferuri în următoarele două perioade de mercato, a anunţat, ieri,  site-ul oficial al forului mondial. Comitetul Disciplinar al FIFA a luat această decizie deoarece cele două grupări au încălcat regulamentul de transfer al jucătorilor sub 18 ani.  În plus, clubul Atletico Madrid a fost amendat cu 900.000 de franci elveţieni, în timp ce gruparea Real Madrid a fost sancţionată cu 360.000 de franci elveţieni. Cele două cluburi au primit un termen de 90 de zile pentru a reglementa situaţia jucătorilor minori în cauză.

Spalletti, confirmat la Roma

Tehnicianul Luciano Spalletti a fost numit, ieri, în funcţia de antrenor principal al echipei AS Roma, înlocuindu-l pe francezul Rudi Garcia, informează site-ul oficial al grupării italiene. Spalletti a mai antrenat-o pe AS Roma în perioada 2005-2009 şi a caştigat o Cupă a Italiei şi o Supercupă a Italiei.  Luciano Spalletti, în varstă de 56 de ani, a mai pregătit în cariera sa formaţiile Empoli, Sampdoria Genova, Venezia, Udinese, Ancona şi Zenit Sankt Petersburg. Tehnicianul Rudi Garcia a fost demis de la AS Roma. În varstă de 51 de ani, Rudi Garcia, venit la AS Roma în 2013, a fost extrem de criticat în ultimele săptămani, iar, miercuri, a fost informat de patronii americani că a fost demis.

A murit halterofilul Leonid Jabotinski

Legendarul halterofil ucrainean Leonid Jabotinski, idolul lui Arnold Schwarzenegger, care a stabilit 20 de recorduri mondiale şi a caştigat două medalii de aur la Jocurile Olimpice în anii '60, a încetat din viaţă, ieri, la varsta de 77 ani, la Zaporijie, în sud-estul Ucrainei, au anunţat autorităţile.  Născut într-un orăşel din nord-estul Ucrainei şi cunoscut ca ''Marele Jabo'', Jabotinski a caştigat medaliile de aur la JO din 1964 de la Tokyo şi 1968 de la Ciudad de Mexico. El a devenit de nenumărate ori campion mondial şi european în anii '60.   Înalt de 1,89 m şi cantărind 165 kg, sportivul ucrainean era prieten şi unul dintre idolii lui Arnold Schwarzenegger, fost star al culturismului mondial, de origine austriacă, devenit un celebru actor american, apoi guvernator al Californiei (între 2003 şi 2011).

Vagner Love revine în Europa

Atacantul echipei Corinthians, Vagner Love, în varstă de 31 de ani, a fost achiziţionat, , de formaţia AS Monaco. "Este un atacant care şi-a demonstrat valoarea în Europa, dar şi la Corinthians. Avem nevoie de calitatea sa pe fază ofensivă", a declarat vicepreşedintele clubului AS Monaco, Vadim Vasiliev. Vagner Love a semnat un contract pană în vara anului 2017 cu AS Monaco. Atacantul brazilian a mai jucat în cariera sa la echipele Palmeiras, ŢSKA Moscova, Flamengo, Shandong Lüneng şi Corinthians.

Sinucidere în NFL

Fostul jucător de fotbal american Lawrence Phillips, care a jucat mai mulţi ani în NFL, s-a sinucis, ieri, în celula sa dintr-o închisoare din California. Phillips avea 40 de ani. în 2008, el a fost condamnat la zece ani de închisoare pentru că a lovit intenţionat cu maşina un grup de adolescenţi. Un an mai tarziu, Lawrence Phillips a fost condamnat la 25 de ani de închisoare pentru că şi-a sechestrat şi agresat fosta iubită, precum şi pentru furtul unei maşini. Fostul sportiv se afla singur în celulă, el fiind suspectat că şi-a ucis în aprilie 2015 colegul de celulă, un deţinut care era condamnat pentru omor. Lawrence Phillips s-a retras din activitatea sportivă în 2003. El a evoluat în NFL pentru echipele St Louis Rams, Miami Dolphins şi San Francisco 49ers.

Klose se retrage

Fostul internaţional german al echipei Lazio Roma, Miroslav Klose, se va retrage din activitate în luna iunie. Klose are contract cu Lazio Roma pană la finalul actualului sezon. Fotbalistul în varstă de 37 de ani are oferte de la grupări din Golf, din Major League Socces şi din Turcia, însă nu le va da curs.




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.