Sport

ST: Mişcări de trupe în Liga I

Ziarul de Vrancea
13 ian 2016 538 vizualizări
Dinamo renunţă la Matei şi la Gavrilă

* Luchin pleacă de la Timişoara în străinătate * Bornescu revine în forţă la Voluntari
* Antrenorul formaţiei FC Dinamo, Mircea Rednic, a declarat, ieri, că mijlocaşii Cosmin Matei şi Bogdan Gavrilă vor pleca în această iarnă şi că urmează ca pană la finalul acestei săptămani să mai sosească alţi doi jucători, un străin şi un roman. "Cu Matei lucrurile sunt clare. În vară am avut o discuţie cu el, i-am oferit şansa să-şi prelungească contractul, a refuzat, am acceptat să mai joace încă şase luni la noi, dar s-a stabilit că el va pleca în această iarnă. Pentru Matei avem o singură ofertă, din ceea ce ştiu eu, făcută de un prieten de-al meu. Am înţeles că şi impresarul lui face eforturi să se găsească o echipă. Şi Gavrilă o să plece unde o să se simtă bine şi o să joace. Iar Patrick Petre va semna astăzi, mai mult ca sigur. De plecat nu mai pleacă nimeni, vor mai veni doi jucători pană la sfarşitul săptămanii. Un roman şi un străin", a declarat Rednic.
* Gruparea ACS Poli Timişoara a încetat, de comun acord, raporturile contractuale cu jucătorul Srdjan Luchin, venit în vara anului trecut şi care semnase un contract pe un sezon, a anunţat clubul bănăţean pe site-ul oficial. Luchin avea un contract cu drept de prelungire pe încă un an, însă cu o clauză care îi permitea să plece în străinătate, în cazul unei oferte venite în inter-sezon. Luchin îşi va continua cariera la un club de peste hotare.  "Am primit o ofertă pe care nu am putut să o refuz. Sper ca situaţia de la Poli Timişoara să se rezolve şi echipa să-şi îndeplinească obiectivul!", a afirmat Luchin. În acest sezon, Luchin a jucat în 17 meciuri de Liga 1 pentru Poli, punctand de trei ori. în Cupa Romaniei, Luchin a bifat două prezenţe, iar în Cupa Ligii a evoluat un meci.
* Preşedintele FC Botoşani, Cornel Şfaiţer, a declarat, miercuri, că nu este de acord să-l lase pe fundaşul Florin Acsinte să plece gratis, în această iarnă, la Pandurii Targu Jiu. "Am înţeles că Florin Acsinte s-a înţeles cu cei de la Targu Jiu, dar Pandurii trebuie să se înţeleagă şi cu noi dacă îl vor acum pe jucător. Ei l-au vandut pe Momcilovic cu 250.000 de euro la Steaua şi îl vor acum pe Acsinte gratis? Aşa ceva nu se poate! Dacă îl vor acum, trebuie să plătească pentru el. Nu-l putem da gratis pe Acsinte la Targu Jiu. Noi avem un obiectiv de atins şi Acsinte este un jucător important pentru noi. Dacă-l dăm gratis, pe urmă noi trebuie să scoatem bani din buzunar pentru a aduce pe cineva în locul lui", a spus Cornel Şfaiţer. Fundaşul Florin Acsinte, în varstă de 28 de ani, se află în ultimele şase luni de contract cu FC Botoşani.
* Portarul Mircea Bornescu, care era liber de contract după despărţirea de echipa Rapid Bucureşti, va juca la formaţia FC Voluntari, a anunţat, ieri, pagina de Facebook a grupării din Liga I. Bornescu, în varstă de 35 de ani, a semnat un contract pe un an şi jumătate şi a plecat cu lotul echipei FC Voluntari în stagiul de pregătire din Antalya. Mircea Bornescu a jucat în cariera sa la formaţiile Juventus Bucureşti, Apulum Alba Iulia, Extensiv Craiova, Universitatea Craiova, Rapid Bucureşti, Petrolul Ploieşti şi Universitatea Cluj. La Rapid, va evolua din această iarnă, Vlad Morar, fostul atacant al echipei Beitar Ierusalim. Vlad Morar a mai jucat în cariera sa la formaţiile Universitatea Cluj şi Petrolul Ploieşti, reuşind nouă goluri în 37 de partide jucate în Liga I.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.