Sport

Cantonament în Turcia

Ziarul de Vrancea
12 ian 2016 433 vizualizări
Naţionala de fotbal a Romaniei va susţine prima fază a pregătirilor pentru Euro 2016 la Belek, unde va întălni echipe naţionale

Antrenorul secund al echipei naţionale, Daniel Isăilă, a declarat, ieri, la Casa Fotbalului, că staful tehnic a ales Belek, Turcia, ca loc de cantonament al reprezentativei divizionare în această iarnă, şi că în următoarele zile vor fi anunţaţi şi adversarii pe care urmează să-i întalnească. " A fost un impediment pentru noi pentru că nea Puiu şi-a dorit foarte mult să întalnim echipe reprezentative şi din cauza aceasta ne-a fost greu să găsim adversari. Se pare însă că suntem pe drumul cel bun, zilele următoare vom comunica şi adversarii. Cantonamentul va fi în Turcia, în Belek, dar încă nu am stabilit hotelul. E OK şi că sunt multe echipe din Romania acolo şi e uşor şi pentru ei", a declarat Isăilă.  Referitor la refuzul antrenorului FC Steaua, Laurenţiu Reghecampf, de a trimite jucătorii convocaţi la reprezentativa divizionară, Isăilă a spus că este sigur că se va ajunge la un consens: "Personal nu am mai discutat cu Reghecampf, cred însă că se va ajunge la o înţelegere. Cred că se face prea mult tam-tam. Din cate am discutat nu mai sunt alte echipe care să se împotrivească. şi mi se pare normal, pentru că nu cred că jucătorii nu şi-ar dori să vină la echipa naţională. Din păcate pentru noi nu mai avem nicio echipă angrenată în competiţiile europene, aşa că singura într-o competiţie majoră este echipa naţională, şi cred că ar trebui susţinută".
Echipa naţională de fotbal a Romaniei va efectua stagiul de pregătire din această iarnă, programat în perioada 25 ianuarie - 6 februarie, în Turcia, această variantă fiind agreată în defavoarea cantonamentelor din Spania sau Emiratele Arabe Unite..


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.