Sport

CSM Focşani vrea titlul la turneul de la Braşov

Dan Chiriac
6 ian 2016 1171 vizualizări
Braşov Indoor Cup va aduna la start cele mai puternice echipe de copii din ţară u turneul va avea loc în luna februarie u Grupa 2006 de la CSM Focşani este printre echipele favorite la câştigarea competiţiei Grupa 2006 de la CSM Focşani va participa la Braşov Indoor Cup 2016

Turneul se va bucura de prezenţa unor echipe puternice, printre care şi CSM Focşani. Formaţia antrenată de profesorul Mircea Lazăr este campioană naţională la grupa 2006 în 2014 şi vicecampioană în 2015 şi promite o replică pe măsură la cea mai importantă competiţie indoor din sud-estul Europei. „Braşov Indoor Cup, la fel ca Braşov Junior’s Cup, este o competiţie foarte importantă şi benefică pentru copii. Pe lângă condiţiile şi organizarea foarte bune, ne oferă posibilitatea de a juca meciuri tari, cu adversari puternici şi de aceea ne propunem ca an de an să participăm. La fel ca la fiecare competiţie la care participăm, şi la Braşov Indoor Cup venim să luăm trofeul cel mare. Faptul că suntem campioni şi vicecampioni naţionali ne obligă să aspirăm tot mai sus. Acum rămâne să vedem dacă vom putea şi reuşi”, a declarat Mircea Lazăr, antrenorul focşănenilor.

Înscrierile sunt încă deschise

"Braşov Indoor Cup 2016" este cel mai important turneu de copii din România, aflat la a VII-a ediţie, şi este organizat de clubul ACS KIDS TÂMPA BRAŞOV. Competiţia va avea loc în luna februarie, iar până acum s-au înscris 118 echipe din patru ţări europene. La startul acestei ediţii şi-au anunţat prezenţa cele mai bune echipe din România, deoarece şi premiile sunt pe măsura reputaţiei turneului. Cele mai importante sunt la categoriile U11 (n. 2005) şi U10 (n. 2006) unde câştigătorii vor avea asigurate cazarea şi masa la două puternice turnee din Slovacia (Fragaria Cup) şi Bosnia. Înscrierile sunt încă deschise. Tot ce trebuie să faceţi este să completaţi formularul de înregistrare pe www.brasovindoorcup.ro . De asemenea, pe site-ul oficial al competiţiei veţi găsi toate informaţiile necesare referitoare la ediţia 2015 .

Campioană naţională la Constanţa

La finalul anului 2014, grupa 2006 de la CSM Focşani a devenit campioană naţională la Sala Sporturilor din Constanţa, unde a avut loc finala Campionatului naţional la fotbal pentru copiii născuţi 2006. Echipa antrenată de Mircea Lazăr şi Ionel Cristinel a reuşit o performanţă extraordinară, acesta fiind primul titlu naţional din istoria fotbalului vrâncean după Revoluţie. În decembrie 2015, focşănenii au jucat din nou finala campionatului naţional, dar au pierdut la penalty-uri, pe teren propriu, în faţa celor de la Academia Gheorghe Hagi. Lotul celor de la CSM Focşani cuprinde următorii jucători: Rareş Fătu, Roberto Ionescu, Răzvan Alexandru Onofrei, Leonardo Sîchin, Andrei Buică, Mircea Rareş Ştefan, Andrei Racoviţă, Rareş Manole, Robert Necula, Robert Vasilică, Murgia Battista, Alexandru Stoian, Horaţiu Crăciun, Lorenzo Iulian Stoica, Mihnea Theodor Dănilă, Răzvan Cristian Onofrei, Marius Ionuţ Niţu, Sebastian Marian Mocanu, Călin Gabriel Bădaşcă, David Cartaş, Adrian Păvălucă, Andrei Călin Chiriac şi Alberto Mario Epure. Antrenor este Mircea Lazăr, iar antrenor de portari Ionel Cristinel. Aceştia vor reprezenta Focşaniul şi la turneul de la Braşov. La turneul de la Braşov va lua parte o altă grupă de la CSM Focşani. Generaţiille 2008 şi 2009, pregătite de Mircea Lazăr, s-au înscris la startul competiţiei.  CSM Focşani, grupa 2006, a jucat anul trecut finala competiţiei de la Braşov, pierdută în faţa echipei locale. Focşănenii speră să obţină trofeul în acest sezon. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.