Sport

Meme simte aer curat în nări

Ziarul de Vrancea
4 ian 2016 782 vizualizări
Fostul manager al Stelei, Mihai Stoica, este foarte aproape de eliberarea condiţionată

Judecătoria Sectorului 4 a decis, ieri, că Mihai Stoica, fost manager al FC Steaua, poate fi eliberat condiţionat, după ce a executat aproape doi ani din pedeapsa de trei ani şi şase luni primită în dosarul transferurilor de jucători, hotărarea nefiind definitivă. Instanţa a decis că Mihai Stoica îndeplineşte condiţiile pentru a fi eliberat condiţionat, admiţand astfel propunerea formulată de Comisia de la Penitenciarul Jilava, care a concluzionat că fostul manager al FC Steaua îndeplineşte fracţia de pedeapsă care trebuie executată, a avut un comportament bun în penitenciar şi a desfăşurat mai multe activităţi. Decizia Judecătoriei Sectorului 4 poate fi contestată de procurori la Tribunalul Bucureşti, care va decide definitiv dacă Mihai Stoica poate pleca din penitenciar.
Fostul manager al FC Steaua a fost prezent,ieri, la judecarea propunerii de liberare condiţionată, fiind adus din Penitenciarul Jilava. Cererea a ajuns la instanţă în 9 decembrie 2015, după ce Comisia de la Penitenciarul Jilava a constatat că fostul manager general al FC Steaua întruneşte condiţiile necesare pentru a fi eliberat condiţionat. Mihai Stoica execută din 4 martie 2014 pedeapsa de trei ani şi şase luni de închisoare primită în dosarul transferurilor de jucători. Curtea de Apel Bucureşti i-a condamnat în 2014, alături de Stoica, pe Jean Pădureanu la trei ani şi patru luni de închisoare, pe George Copos la trei ani şi opt luni, pe Cristian Borcea şi Ioan Becali la cate şase ani şi patru luni, pe Victor Becali la patru ani şi opt luni, pe Gheorghe Popescu la trei ani, o lună şi zece zile, şi pe Gheorghe Neţoiu la trei ani şi patru luni de închisoare cu executare. Între timp, Jean Pădureanu, George Copos, Gheorghe Popescu şi Gheorghe Neţoiu au fost eliberaţi condiţionat.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.