Sport

Voinţa Deep Serv a revenit în forţă în întrecerile de minifotbal

Dan Chiriac
21 dec 2015 806 vizualizări
Amicii Câmpineanca şi Lăutarii sunt echipele ce promit mult în această ediţie

Duminică, la Sala Polivalentă din Focşani, au avut loc partidele primei etape la Cupa Firmelor Vrâncene. La a şasea ediţie a Cupei Firmelor Vrâncene s-au înscris 12 echipe.  Întrecerea este destinată echipelor de minifotbal şi este organizată de Asociaţia Judeţeană de Fotbal (AJF) Vrancea şi Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret (DJTS) Vrancea. Voinţa Deep Serv, echipa manageriată de Marian Spînu şi antrenată de Ionuţ Constantinescu, a revenit în forţă în întrecerile pe teren mic. După retragerea de la liga de minifotbal, Voinţa a jucat meciul de deschidere cu Pamiro Construct. Aparent derby-ul grupei, meciul nu a avut istoric. Cu un lot întărit faţă de anul precedent, prin aducerea lui Ştefan Lupu – FC Panciu şi Ionuţ Roman – CSM Rm. Sărat, Voinţa a dominat clar meciul, impunându-se cu 8-2. Superioritatea a fost recunoscută cu mult fair-play şi de adversari, care rămân însă în lupta pentru locul doi. După meci, jucătorii celor de la Voinţa au organizat şi tradiţionala petrecere de final de an. O surpriză plăcută în Grupa A este formaţia "Lăutarii". Cu un nume mai puţin obişnuit, echipa formată în majoritate din jucători de la Voinţa Slobozia Ciorăşti a reuşit o victorie meritată după dubla lui Duţă. În Grupa B, favorita Sanorom Boloteşti nu a avut mari emoţii în faţa celor de la echipa Mausoleul, pe care i-a învins cu 10-5. Amicii Câmpineanca, echipă manageriată de Tudorel Ivan, a obţinut o victorie clară în faţa celor de la Sporting. Echipa din Câmpineanca are în componenţă jucători tineri din comună, Adi şi Daniel Oltianu, Graur, Olaru, Nistoroiu sau Hristea. Aceasta a fost formată pentru a suplini lipsa echipei din Câmpineanca în campionatul judeţean, absenţă neîntâlnită în ultimii 20 de ani. (Dan CHIRIAC)

Rezultate meciurilor:

Duminică:
ora 13:00: Voinţa Deep Serv – Pamiro 8-2
14:15: Victoria Vânători – Lăutarii 0-2
15:30: Blue Bar Dima – Champion Pub 2-5

Grupa B:
16:45: Sanorom Boloteşti – Mausoleul Mărăşeşti 10-5
18:00: Sporting Terrabio – Amicii Câmpineanca 2-8
19:15: Auto ZBR&Vrasinter – Depolav 4-2

GS Mobile a câştigat derby-ul

GS Mobile a câştigat derby-ul Cupei Fair-Play. Aceasta s-a impus cu 7-2 în meciul jucat în compania celor de la Hunters. Întrecerea de old-boys se va relua pe 10 ianuarie 2016. (D.C.)

Rezultatele  etapei a treia:

Vineri:
17:00: Valstef Coteşti – Pinola 3-4
18:15: Amicii Center Vet – Vrancea Media 4-1
19:30: Finanţe-Soveja 3-7

Sâmbătă:

19:00: GS Mobile-Hunters 7-2

Echipa Poliţiei a stat.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.