Sport

Se lasă Şumudică de fotbal?

Ziarul de Vrancea
16 dec 2015 452 vizualizări
Antrenorul Astrei a părăsit stadionul în timpul meciului cu Dinamo din cauza unei crize de tahicardie

Antrenorul Marius Şumudică a plecat de pe banca tehnică a echipei Astra Giurgiu în minutul 70 al meciului cu Dinamo, din sferturile de finală ale Cupei Romaniei, el ducandu-se la Spitalul Militar.  Potrivit unor surse din cadrul grupării Astra, Şumudică nu se simţea bine încă dinainte de meci. Sursele menţionate au precizat că Şumudică a acuzat probleme la inimă şi a plecat singur la spital, el mergand apoi acasă. În momentul în care tehnicianul a plecat, Dinamo conducea în meciul cu Astra, scor 1-0.
La finalul partidei, încheiată cu scorul de 2-1 pentru Dinamo, antrenorul secund al Astrei, Bogdan Andone a subliniat că starea lui Şumudică  nu este gravă.  "Lui Şumi i-a fost rău şi a plecat la spital. Nu am apucat să vorbim, am vorbit cu soţia lui şi ne-a spus că este la spitalul Militar. Din cate ştim noi nu e ceva grav, e o problemă la inimă. El lua mereu nişte pastile şi am înţeles că azi ar fi uitat să ia", a declarat Andone. 
în legătură cu meciul cu Dinamo, din Cupa Romaniei, pierdut cu scorul de 1-2, Andone a apreciat că dacă partida intra în prelungiri, probabil giurgivenii ar fi caştigat. "A fost un meci dificil, Dinamo a arătat că este o echipă bună. Am reuşit şi noi să egalăm pe final şi dacă am fi intrat în prelungiri, poate am fi caştigat meciul. Astra nu este în criză, dar suntem pe final de an, cu foarte multe meciuri, drumuri şi se cunoaşte oboseala. Să vedem ce va fi cu plecarea jucătorilor, am înţeles că deocamdată există doar o ofertă pentru Budescu, restul sunt doar discuţii şi nimic concret".
Ieri, Şumudică a confirmat că avea probleme cu inima: "Sunt puţin slăbit. Acum am ieşit de la Spitalul Militar. A trebuit să răman acolo, sunt internat ambulatoriu. Mi-au făcut nişte teste. N-am avut în viaţa mea tensiunea atat de mare. Sunt mai multe probleme, s-au adunat. Pe sistem nervos, eu sunt şi mai coleric, mă consum... De la începutul meciului, cand am vrut să dau o informaţie în minutul 4 şi am vrut să strig, am simţit că am nişte tulburări. Tahicardie am înţeles că se numeşte. În minutul 70 n-am vrut să fac circ, să chem salvarea, am sunat un doctor pe care îl ştiu şi am plecat încet spre spital. Ieri mi-am dat seama că trebuie să am grijă mai mult de mine şi să nu-mi mai pun inima pe tavă, să fac eu pe eroul şi să ajut pe toată lumea. Nu ştiu cand voi reveni la echipă. Mi s-a recomandat concediu medical. Am tras de jucători în perioada asta. N-am reuşit să-i fac să se concentreze pe joc, sunt preocupaţi de problemele lor. M-a sunat doamna Niculae, cand am ajuns la spital. M-a întrebat de ce am lăsat echipa. Credea probabil că e o formă de protest a mea. I-am zis că sunt la Spitalul Militar", a declarat Şumudică.
Şumudică afirmă că sunt în continuare mari probleme finaciare la clubul Astra Giurgiu şi că fotbalul nu mai este o prioritate pentru el, ci familia. "Zilele astea m-au consumat enorm. Se rugau cu hartiile după noi să semnăm ca să-i amanăm cu plata şi să arate la UEFA, să primească banii. Numai eu ştiu cat m-am chinuit, cu Dani Coman, să-i convingem pe jucători să semneze. Şo acum, cand erau banii de primit nu s-a primit niciun ban. Puneţi-vă în situaţia mea şi a lui Dani Coman. De acum familia devine prioritare şi fotbalul pe locul doi. Nu moare nici Astra fără Şumudică şi nici Şumudică fără Astra", a adăugat antrenorul.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.