Sport

Debut plin de speranţe pentru Galcă

Ziarul de Vrancea
16 dec 2015 452 vizualizări
La primul meci cu ex-stelistul ca antrenor, Espanyol a învins Levante şi s-a calificat în optimile “Copei del Rey” Antrenorul Constantin Galcă a debutat cu o victorie pe banca tehnică a echipei Espanyol Barcelona, scor 2-1, cu Levante, rezultat în urma căruia catalanii au acces în optimile Cupei Spaniei. În tur, Espanyol şi Levante au remizat, scor 1-1. Golurile gazdelor au fost marcate de Bugui (’15) şi Caicedo (’52), în timp ce pentru Levante a înscris Verza (‘8).

Cotidianul El Mundo Deportivo a scris ieri că antrenorul Constantin Galcă a produs un adevărat "miracol" la Espanyol, reuşind să transforme huiduielile fanilor în aplauze, la victoria cu Levante, scor 2-1, din Cupa Spaniei.  "Cei 8.642 de fani şi-au dat sufletul şi vocile sprijinind echipa, iar comuniunea a fost totală. Nu este nimic mai important decat să schimbi un antrenor pentru ca totul să începe să funcţioneze. Resetarea este totală. Cel mai bun exemplu, cel mai recent, a fost înlocuirea lui Sergio González cu Constantin Galcă. Romanul a debutat. Totul este diferit. Nimeni nu mai pare la fel. Echipa a suferit o transformare drastică. Schimbare ca între noapte şi zi. Romanul a produs un adevărat miracol. A reuşit să-i facă pe fani să transforme huiduielile de la începutul sezonului în aplauze. Comuniunea între echipă şi fani a devenit din nou totală. Seara a fost din nou magică şi a fost una mare. Fanii au scandat numele fiecărui jucător înlocuit, i-au aclamat pe Gerard şi Burgui", a notat El Mundo Deportivo. Cotidianul catalan notează că Galcă a fost un "pachet de nervi" pe tot parcursul meciului. "Abia a stat pe bancă...nu a încetat să dea instrucţiuni şi sfaturi pe care le comenta cu secundul Dumitru Uzunea". Galcă, în varstă de 43 de ani, a preluat echipa Espanyol luni, el semnand un contract pană la finalul sezonului.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.