Sport

Premieră naţională în atletism: Atleţii vrânceni au reuşit două recorduri naţionale în două zile

Dan Chiriac
14 dec 2015 1084 vizualizări
Stafeta de la LPS CSS Focşani a spulberat recordul naţional la 4X400 de metri, doborând recordul naţional cu şapte secunde

Sâmbătă şi duminică la Bacău a avut loc concursul naţional “Cupa de Iarnă”. Sâmbătă, în prima zi de concurs, ştafeta 4x200metri la juniori 3 LPS-CSS Focşani, compusă din sportivii Sorin Albu, Manuel Sîrbu, Costel Ocheanu şi Mihai Vasiliu, a reuşit să doboare recordul naţional. Sportivii focşăneni au reuşit un rezultat de 1.40.07, vechiul record fiind de 1.40.85. Duminică, a doua zi de concurs, ştafeta LPS-CSS Focşani a doborât al doilea record naţional la 4x400m juniori 3. Ştafeta a fost compusă din sportivii Costel Ocheanu, Bogdan Gutu, Manuel Sîrbu şi Mihai Vasiliu. Sportivii focşăneni au obţinut un rezultat de 3.41.66, fostul record naţional fiind 3.48.57. «Pe această cale doresc să felicit aceşti sportivi extraordinari şi să le mulţumesc directorilor Dumitru Zisu şi Mihai Petruţ pentru înţelegere, colegilor de la secţia de atletism, dar şi profesorului Sergiu Crăciun de la CSS Adjud, cel care îl pregăteşte pe sportivul Sorin Albu, sportiv cu dublă legitimare CSS Adjud-LPS Focşani. Este de remarcat timpul obţinut de ştafeta 4X400 de metri, care a reuşit să doboare recordul naţional în sală cu şapte secunde» ne-a declarat profesorul Gabriel  Alexandrescu. (Dan CHIRIAC)




















În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.