Sport

Zilele Cupei

Ziarul de Vrancea
14 dec 2015 452 vizualizări
Dinamo - Astra şi Viitorul - Steaua sunt cele mai importante partide din Cupa Romaniei Începand de astăzi şi pană joi se vor disputa partidele din sferturile de finală ale Cupei Romaniei, ultima fază în care se joacă într-o singură manşă.

Primul meci se dispută astăzi, de la ora 18:00, la Timişoara, între ACS Politehnica şi vicecampioana ASA Targu Mureş, două echipe care şi-au încheiat la egalilate disputele din campionat. Gazdele vor să aducă trofeul pe Bega, pentru prima dată după 35 de ani, iar ASA nu pare atat de greu de răpus, mai ales că beneficiază de sprijinul publicului propriu.
Astăzi se va disputa, pe stadionul Dinamo, partida dintre echipa gazdă şi liderul campionatului Astra Giurgiu, de la ora 20:30. Astra a caştigat ultimele dispute cu formaţia “cainilor roşii” indiferent de teren şi este cunoscută pentru jocul ei foarte bun pe contraatac. Astra a fost finalistă în Cupa Romaniei anul trecut şi doreşte, bineînţeles, să-şi aproprie şi acest trofeu.
Maine de la ora 20:30, la Iaşi se întalnesc CSMS şi CFR Cluj. Ultima are trei trofee cucerite consecutiv, între 2008 şi 2010, însă se află într-o pasă foarte proastă, în timp ce echipa gazdă speră să aducă pentru a patra oară Iaşul în semifinalele Cupei Romaniei, mai ales că de la ultima ispravă de acest gen au trecut trei decenii!
În fine, cvartetul sferturilor se încheie joi, de la aceeaşi oră cu un atractiv FC Viitorul – Steaua, reeditare a meciului disputat aseară în camipionat. Toate partidele vor fi transmise de canalele Digi şi Dolce. În plus, meciul Dinamo – Astra va putea fi urmărit pe Sport.ro, iar Viitorul – Steaua, pe ProTV.
Arbitrul Horaţiu Feşnic va conduce meciul dintre echipele Dinamo şi Astra


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.