Sport

Derby-ul etapei în Liga Altdorf Tehnik se joacă Gugeşti

Dan Chiriac
11 dec 2015 601 vizualizări
Victoria Gugeşti - Voinţa Slobozia Ciorăşti, se joacă sambătă de la ora 14.00

Liga Altdorf Tehnik la fotbal programează sambătă şi duminică ultimele partide din acest sezon. Derby-ul seriei a doua, Victoria Gugeşti – Voinţa Slobozia Ciorăşti, se joacă sambătă, de la orele 14.00. Victoria Gugeşti se va lupta pentru poziţia a doua cu Voinţa Slobozia Ciorăşti. Gugeştenii au o singură şansă pentru a-şi asigura poziţia secundă în clasament, o victorie la orice scor. În tur, Voinţa s-a impus cu 3-1. Şi aşa, gugeştenii vor sta la mâna rezultatului din partida Dinamo Tătăranu – Voinţa Slobozia Ciorăşti, ce urmează să se rejoace. Comisia de Disciplină din cadrul AJF Vrancea a decis ca partida dintre Dinamo Tătăranu şi Voinţa Slobozia Ciorăşti, nedisputată sâmbăta trecută, să se rejoace, asistentul medical al echipei gazdă fiind implicat în acţiunile desfăşurate de Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă al comunei Tătăranu. În seria întai, cel mai interesant joc va fi cel dintre Şoimii Mirceşti şi Voinţa Cîrligele. Cele două echipe luptă pentru poziţia a doua în clasament. Voinţa Răstoaa porneşte favorită în partida cu Podgoria Coteşti. Partida Viitorul Bilieşti – Victoria Vînători nu se va disputa. Echipa gazdă nu a fost programată pentru că nu a achitat baremul de arbitraj din etapa precedentă, dar şi datoriile la AJF Vrancea. Cazul va ajunge în atenţia Comisiei de Disciplină. Clasamentul celor trei serii este următorul: Seria 1: Voinţa Odobeşti 27 p, Şoimii Mirceşti 23p, Voinţa Cîrligele 20p, Voinţa Răstoaca 17 p, Podgoria Coteşti 12p, Viitorul Bilieşti 10 p şi Victoria Vînători 1p. Seria 2: Dumbrăveni 28p, Slobozia Ciorăşti 27p, Gugeşti 25 p, Tătăranu 12p, Năneşti 13p, Milcovul 7p, Suraia 0p. Seria a 3-a: Ţifeşti 24p, Adjud 22p, Pufeşti 19p, Rugineşti 18p, Homocea 6p, Răcoasa 0p. Seria a treia şi-a încheiat meciurile, Unirea Ţifeşti şi Unirea Pufeşti calificându-se în Superligă, în condiţiile în care echipa din Adjud nu a avut echipă de juniori în acest campionat. (Dan CHIRIAC)
Programul etapei:
Seria 1: Sambătă ora 14.00
Voinţa Răstoaca –Podgoria Coteşti
Şoimii Mirceşti - Voinţa Cîrligele
Viitorul Bilieşti – Victoria Vînători 0-3 MV
Seria a II-a:
Sambătă ora 14.00
Victoria Gugeşti - Voinţa Sl.Ciorăşti
Duminică - ora 14.00
AS Suraia  - Dinamo Tătăranu
Unirea Milcovul - Euromania Dumbrăveni
Tractorul Năneşti – va sta


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.