Sport

Ultimul meci în campionat pentru juniorii republicani

Dan Chiriac
3 dec 2015 603 vizualizări
LPS Focşani -Ceahlăul 05 Piatra Neamţ, în campionatul naţional al juniorilor republicani

Echipele de juniori de la LPS Focşani vor disputa sâmbătă partidele din cadrul ultimei etape din 2015 din campionatul naţional de fotbal. Adversarele vrâncenilor vor fi echipele de juniori A şi B de la Ceahlăul 05 Piatra Neamţ. Juniorii A, pregătiţi de Alin Samoilă, sunt la capătul unei prime părţi a campionatului foarte bună. Focşănenii au acumulat 28 de puncte şi se află pe locul trei, în imediata vecinătate a formaţiilor CSM Iaşi şi LPS Iaşi. Focşănenii au ocazia chiar să urce pe locul doi, în cazul unei victorii în partida de sâmbătă cu Ceahlăul 05, ce va începe la ora 12:00. Adversara focşănenilor se află pe locul şapte în clasament cu 18 puncte. În tur, nemţenii s-au impus cu 4-1. Runda trecută, LPS Focşani s-a impus cu scorul de 4-1, în deplasare, în faţa celor de la ASC Bacău. Golurile au fost reuşite de Grigorică 3 şi Marin. Pentru LPS au jucat: Glavana – Dediu, Ivanciu, Salaoru, Popa – Pascu – Kumova, Duca, Marin, Grigorică – Avram. Au mai intrat Zaharia, Bogdan Marian, Banu. Juniorii B, pregătiţi de Daniel Bănică, vor încheia la rândul lor prima parte a campionatului într-o partidă cu Ceahlăul 05 Piatra Neamţ. Jocul are loc cu începere de la ora 14:00 pe stadionul “Milcovul”. Focşănenii au acumulat 14 puncte în cele 12 etape disputate şi se află pe locul nouă în clasament. Etapa precedentă, LPS Focşani a cedat cu 1-3 în jocul disputat la Bacău. Partidele de sâmbătă vor fi arbitrate de o brigadă din Buzău, formată din Adrian Frăţilă, George Belu, Alexandru Vasile şi George Simion. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.