Sport

Meciul din Cupa României se va juca după ultima etapă din campionat

Dan Chiriac
3 dec 2015 483 vizualizări
CSM Focşani 2007 - Dinamo 28-47 (12-26), în liga întâi de handbal u cele două echipe se vor reîntâlni la o dată ce va fi stabilită ulterior în Cupa României

Echipa de handbal CSM Focşani 2007va juca partida din cadrul Cupei României cu Dinamo la o dată ce va fi stabilită ulterior. Programată iniţial pentru data de 6 decembrie, întâlnirea a fost reprogramată. Cele două echipe se vor înţelege în zilele următoare privind data de disputare a partidei din turul întâi al Cupei României. CSM Focşani nu a avut noroc la tragerea la sorţi în Cupa României şi a nimerit peste unul dintre cei mai puternici adversari. Focşănenii vor juca cu Dinamo, o formaţie cu pretenţii la locurile fruntaşe în actualul sezon al ligii întâi. Partida urmează să se desfăşoare la Sala Polivalentă din Focşani. Până atunci, CSM Focşani va încheia sezonul 2015 în campionat cu un meci în deplasare în faţa uneia dintre candidatele la titlul naţional. Pe 12 decembrie, focşănenii vor întâlni în deplasare pe HC Odorhei. Focşănenii au pierdut miercuri seară partida din liga întâi desfăşurată în faţa celor de la Dinamo, scor 28-47. Miercuri, focşănenii nu au rezistat decât 20 de minute în faţa unei echipe calificate în grupele Cupei EHF. Proporţiile scorului s-au menţinut în prima parte în limita normalului. Apoi, bucureştenii au marcat şi s-au distanţat până la pauză la 14 goluri. Repriza a doua a avut o desfăşurare identică, cu o primă parte mai bună a focşănenilor şi apoi cu o distanţare şi mai mare pe tabelă din partea dinamoviştilor. Este de remarcat prezenţa numeroasă a fanilor în tribunele Sălii Polivalente, la fel ca şi la precedentele partide de pe teren propriu disputate de echipa focşăneană. Suporterii şi-au încurajat favoriţii în ciuda scorului defavorabil înregistrat pe tabela de marcaj. (Dan CHIRIAC)

Tabloul Cupei României, masculin
CSM Focşani - Dinamo
Seria A, Divizia A (HC Dobrogea Sud) - Potaissa Turda
CSM Bucureşti - Minaur
CSM Ploieşti - Danubius Galaţi
HC Odorhei - Poli Timişoara
Seria B, Divizia A (CSM Făgăraş sau CSM Satu Mare) - Adrian Petrea Resiţa


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.