Sport

Soluţia Ţiţi - Dică

Ziarul de Vrancea
1 dec 2015 772 vizualizări
“Ţiţi” Dumitriu va rămane, pană la primăvară, mantaua de vreme rea a Stelei

Dumitru Dumitriu va conduce Steaua pană la încheierea anului 2015
Tehnicianul Dumitru Dumitriu a declarat, ieri, că Mirel Rădoi nu a mai dorit să continue la Steaua, subliniind că nimeni nu l-a dat afară, şi a precizat că responsabilitatea pentru rezultatele echipei va aparţine lui Nicolae Dică.  "Mirel Rădoi nu a mai vrut să continue la Steaua, nimeni nu l-a dat afară. El va mai colabora cu noi, a rămas pe aceeaşi funcţie. Îmi pare rău că s-a ajuns în această situaţie, unii au făcut totul ca Mirel să plece. Aş dori să se accepte venirea lui Dică la conferinţe. El îşi asumă această responsabilitate, lui i-a transmis Mirel ştafeta, este cel mai onorant acest lucru. Mirel este un cunoscător al fotbalului, mai mult decat alţii cu licenţa pro. A făcut un pas înapoi, ca să vină în sprint în fotbalul romanesc. Eu sunt omul care în orice moment, la nevoie, va sta langă ei şi va răspunde la aceste probleme. Am venit aici adus de Mirel Rădoi, pentru o funcţie care-mi conferea mie ce îmi doream să fac. Să urmăresc jucătorii împrumutaţi de Steaua, să fac fişe despre unii fotbalişti de la alte echipe pe care-i urmăream şi să merg să văd echipele cu care jucăm pentru a-i putea face lui Mirel o informare despre asta. Dică va rămane antrenor în acte şi el e cel care trebuie să-şi asume toate rezultatele din perioada următoare", a declarat Dumitriu. Tehnicianul crede că Steaua trebuie să facă totul pentru a rămane în primele şase echipe:
Conform anunţului de luni al campioanei Romaniei, antrenorul principal Dumitru Dumitriu va pregăti echipa Steaua Bucureşti pană la finalul anului, în urma demisiei directorului sportiv Mirel Rădoi. Dumitriu va fi ajutat de secundul Nicolae Dică, de preparatorul fizic Ciprian Prună şi de antrenorul cu portarii Marius Popa. Cei patru, care au fost colaboratorii lui Rădoi la Steaua, vor conduce gruparea patronată de Gigi Becali în ultimele cinci meciuri din acest an.Mirel Rădoi a demisionat de la conducerea echipei Steaua, el precizand că a luat această decizie cu o zi înaintea meciului cu Astra Giurgiu, pierdut duminică seară, cu scorul de 0-1, la Piteşti, în etapa a XIX-a a Ligii I.
Rădoi, care a condus echipa Steaua de la începutul acestui sezon, a mai vrut să demisioneze în luna august, după înfrangerea suferită, cu scorul de 3-0, în meciul cu Rosenborg, din prima manşă a play-off-ului Ligii Europa, însă a fost convins de patronul Gigi Becali să continue. Rădoi, 34 de ani, aflat la prima experienţă de antrenor principal după retragerea din activitatea de fotbalist, a figurat în organigrama FC Steaua ca director sportiv, deoarece nu are licenţa pro, necesară pentru a antrena în Liga I. El se găseşte în imposibilitatea de a urma cursurile şcolii de antrenori a FRF din cauza faptului că nu a promovat examenul de bacalaureat.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.