Sport

Şase meciuri în Liga Altdorf Tehnik

Dan Chiriac
27 nov 2015 828 vizualizări
Trei partide se dispută sâmbătă, iar restul duminică u restanţa dintre Voinţa Slobozia Ciorăşti şi Euromania Dumbrăveni va avea loc pe 1 decembrie

Sâmbătă şi duminică se joacă partidele din cadrul etapei a 12-a a primelor două serii din Liga Altdorf Tehnik. Cele mai tari dueluri vor avea loc în seria întâi, acolo unde patru echipe se luptă pentru accederea în Superligă. Duelul cel mai tare are loc la Mirceşti, acolo unde echipa gazdă se va duela cu liderul clasamentului, Voinţa Odobeşti. Se vor întâlni primele două clasate. În tur, cele două formaţii au încheiat la egalitate, 4-4. Voinţa Cîrligele are nevoie de o victorie în meciul de la Vînători pentru a rămâne în cursa pentru unul din primele două locuri. În seria a doua, Victoria Gugeşti a obţinut la masa verde victoria în partida din etapa precedentă cu Unirea Milcoul. Pe teren, scorul a fost 1-1, dar gugeştenii s-au impus la masa verde după ce echipa gazdă nu a prezentat la foaia de joc un jucător contestat. Sâmbătă, gugeştenii au meci pe teren propriu cu Tractorul Năneşti. Voinţa Slobozia Ciorăşti va încerca să rămână pe poziţia a doua, dar va avea un meci foarte dificl la Tătăranu. Partida Voinţa Slobozia Ciorăşti – Euromania Dumbrăveni, din etapa a zecea a seriei a doua, a fost amânată la solicitarea ambelor echipe. Echipa gazdă a anunţat că meciul se va juca pe 1 decembrie, de la orele 14.00.
 Clasamentul celor trei serii este următorul: Seria 1: Voinţa Odobeşti 24 p, Voinţa Răstoaca 17 p , Şoimii Mirceşti 17p, Voinţa Cîrligele 16p, Viitorul Bilieşti 10 p, Podgoria Coteşti 9p şi Victoria Vînători 1p. Seria 2: Dumbrăveni 24p, Slobozia Ciorăşti 21p, Gugeşti 21 p, Tătăranu 12p, Năneşti 10p, Milcovul 7p, Suraia 0p. Seria a 3-a: Ţifeşti 24p, Adjud 22p, Pufeşti 19p, Rugineşti 18p, Homocea 6p, Răcoasa 0p. Seria a treia şi-a încheiat e meciurile, Unirea Ţifeşti şi Unirea Pufeşti calificându-se în Superligă, în condiţiile în care echipa din Adjud nu a avut echipă de juniori în acest campionat. (Dan CHIRIAC)
Programul etapei:
Seria 1:
Sâmbătă ora14.00
Şoimii Mirceşti - Voinţa Odobeşti
Duminică 11.00:
Viitorul Bilieşti - Podgoria Coteşti
Victoria Vînători – Voinţa Cîrligele
Seria a 2-a:
Sîmbătă ora 14.00:
Victoria Gugeşti – Tractorul Năneşti
Dinamo Tătăranu – Voinţa Sl. Ciorăşti
Duminică ora 11.00:
AS Suraia - Euromania Dumbrăveni


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.