Sport

Peste 250 de copii s-au întrecut la Interliga Naţională de Fotbal

Dan Chiriac
19 nov 2015 655 vizualizări
28 de partide s-au jucat la patru categorii de varstă u întrecerile au avut loc la stadionul “Milcovul” şi au adunat la start echipe din Galaţi, Braşov, Buzău şi Vrancea

Duminica a avut loc pe stadionul “Milcovul” din Focşani Interliga Naţională de Fotbal. Pe o vreme mai mult decat perfectă pentru această perioadă a anului, pe Milcovul Sud a avut loc etapa a doua a Interligii Naţionale –Junior Cup F.R.F. – ediţia 2015 / 2016. Cinci cluburi la patru categorii de varstă au fost prezente la Focşani. Aproximativ 250 de copii,  însoţiţi de părinţi au participat sau au asistat la un spectacol oferit de cei mai mici practicanţi ai fotbalului din Romania. Competiţia s-a disputat simultan pe patru miniterenuri. S-au jucat nu mai puţin de 28 de partide în cateva ore. “Cu speranţa că Focşaniul s-a ridicat la nivelul aşteptărilor competitorilor, vă aşteptăm să reveniţi şi cu alte ocaziii. E un început bun pe care FRF l-a demarat pentru cei mai mici fotbalişti. Cu preocupare din partea tuturor şi cu implicare masivă, acest proiect poate deveni un real succes”, spune Dan Dumitru, preşedintele AJF Vrancea. Întrecerile au avut loc la categoriile U7, U8, U9 şi U10. Timpul de joc a fost de 2×15 minute, cu o pauză de 5 minute. Lotul de jucători pentru fiecare echipă a fost format din:10 jucători (U7), 12 jucători (U8), 14 jucători (U19 – U10) şi 4 antrenori (unul pentru fiecare categorie de vârstă). Fiecare echipa a prezentat tabel nominal cu lotul de jucatori la fiecare categorie cu viza medicală aplicată .

Cum se joacă Interliga

Regulamentul specific competiţiei (Restul conform ROAF – teren mare) este următorul: portarul nu poate transmite în nici un caz direct mingea pe terenul adversarului (în caz contrar, urmează lovitură indirectă pentru adversar de la jumătatea terenului); la U7-U8-U9 nu se bate aut-ul lateral cu mâna, mingea se repune doar cu pasă pe jos, la categoriile U10 aut-ul se bate conform regulamentului fotbal pe teren mare; la categoriile U7-U8-U9 nu este ofsaid. La categoriile U10 este ofsaid doar în zona careului; La loviturile libere şi la corner zidul va fi la 5metri; Loviturile de penalty se execută de la 7m la categoriile U7 şi U8, de la 9m la categoriile U9, U10. – Echipele pot utiliza doar jucători corespunzători categoriei de vârstă. În cazul folosirii unui jucător mai în vârstă echipa pierde meciul cu 3-0. Fiecare antrenor trebuie să dovedească vârsta jucătorului în cazul solicitării acestui lucru de antrenorul echipei adverse de la organizatori (paşaport, legitimaţie, carnet de elev cu poză). La cererea părinţilor nu se face verificarea vârstei! La începutul şi la sfârşitul meciului adversarii dau mâna.(Dan CHIRIAC)

Rezultate U 7:

Olimpia Rm Sărat – CSM Focşani 2-4
Viitorul Buzău – Galaţi 0-1
CSM Focşni – ACS Tampa Braşov 0-7
Olimpia Rm Sărat – Viitorul Buzău 1-2
Galaţi – ACS Tampa Braşov 5-1
Viitorul Buzău – CSM Focşani 1-5
Olimpia Rm Sărat – Galaţi 0-4

Rezultate U 8:

Olimpia Rm Sărat – CSM Focşani 3-1
Viitorul Buzău – GalaţI 0-3
CSM Focşni – ACS Tampa Braşov 1-0
Olimpia Rm Sărat – Viitorul Buzău 4-2
Galaţi – ACS Tampa Braşov 6-0
Viitorul Buzău – CSM Focşani 0-1
Olimpia Rm Sărat – Galaţi 2-3

Rezultate U 9::
Olimpia Rm Sărat – CSM Focşani 0-10
Viitorul Buzău – GalaţI 0-8
CSM Focşni – ACS Tampa Braşov 2-1
Olimpia Rm Sărat – Viitorul Buzău 0-7
Galaţi – ACS Tampa Braşov 5-2
Viitorul Buzău – CSM Focşani 2-3
Olimpia Rm Sărat – Galaţi 0-9

Rezultate U 10:

Olimpia Rm Sărat – CSM Focşani 3-0
Viitorul Buzău – GalaţI 6-1
CSM Focşni – ACS Tampa Braşov 6-0
Olimpia Rm Sărat – Viitorul Buzău 1-0
Galaţi – ACS Tampa Braşov 1-1
Viitorul Buzău – CSM Focşani 4-0
Olimpia Rm Sărat – Galaţi 1-1



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.