Sport

Echipa de handbal joacă duminică la Tg. Jiu

Dan Chiriac
19 nov 2015 599 vizualizări
echipa de handbal CSM 2007 urmează să întalnească o vecină de clasament

Echipa de handbal CSM Focşani se pregăteşte pentru ultimele meciuri din acest an. Primul dintre ele va avea loc duminică la Tg. Jiu. Se vor întalni ocupantele locurilor 12 – Energia Pandurii Tg. Jiu şi locul 13 CSM Focşani 2007. Gazdele au acumulat zece puncte, în timp ce echipa pregătită de Viorel Ciubotaru are şase puncte, după victoriile cu CSM Ploieşti şi Danubius Galaţi. Jocul de la Tg. Jiu este programat cu începere de la orele 18.00. După partida de duminică, focşănenii vor juca din nou în deplasare, pe 29 noiembrie, la Reşiţa. Apoi va urma o dublă cu Dinamo Bucureşti. Pe 2 decembrie, la Sala Polivalentă este programat meciul din liga întai. CSM Focşani nu a avut noroc la tragerea la sorţi în Cupa Romaniei şi a nimerit peste unul dintre cei mai puternici adversari. Focşănenii vor juca cu Dinamo, o formaţie cu pretenţii la locurile fruntaşe în actualul sezon al ligii întai. Partida urmează să se desfăşoare la Sala Polivalentă din Focşani, pe 6 decembrie. CSM Focşani va încheia seoznul 2015 cu un meci în deplasare în faţa uneia dintre candidatele la titlul naţional. Pe 12 decembrie, focşănenii vor întalni în deplasare pe HC Odorhei. Silviu-Gabriel Rotaru, Ştefan Alexandru, Robert-Andrei Năstăsie, Alexandru-George Gramatic, Marian-Valentin Mocanu, Gigi Nelu, Robert Popa; Ionuţ Gheorghe, Emilian-Ştefan Marocico, Vasile-Gelu Ungureanu, Ionuţ-Marius Cloşcă, Constantin-Daniel Rusu, Iulian Neaţă, Attila-Istvan Eros, Gabriel Voinea, Alin Smeu, George-Alexandru Cadar, Marius Ragea şi Mihai Miroiu sunt jucători în care antrenorul Viorel Ciubotaru îşi pune mari speranţe pentru realizarea obiectivului în acest sezon: salvarea de la retrogradare.  (Dan CHIRIAC)
Tabloul Cupei României, masculin
CSM Focşani - Dinamo
Seria A, Divizia A (HC Dobrogea Sud) - Potaissa Turda
CSM Bucureşti - Minaur
CSM Ploieşti - Danubius Galaţi
HC Odorhei - Poli Timişoara
Seria B, Divizia A (CSM Făgăraş sau CSM Satu Mare) - Adrian Petrea Resiţa
Steaua - HC Vaslui
Energia Tg. Jiu – Dunărea Călăraşi
.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.