Sport

Sanorom Boloteşti domină autoritar liga de minifotbal

Dan Chiriac
17 nov 2015 727 vizualizări
Mai multe surprize s-au înregistrat în prima etapă a returului în Liga AutoVip u Fia Carn a acumulat 4 puncte în meciurile cu ocupantele locurilor 2 şi 3 din Ligă

Campionatul de minifotbal Liga AutoVip a programat în cursul săptămânii trecute două etape. Etapa a XII-a a consemnat  jocuri echilibrate, răsturnări de scor şi surprize. Fia Carn, cu Ştefan Lupu în prim plan, a acumulat 4 puncte din întâlnirile cu Arena, locul 3, şi AS United, locul 2. Fia Carn a trcut cu 2-0 de Arena şi a terminat 3-3 cu United, în prima etapă a returului. Managerii Florin Ionescu şi Iulian Constantin au menţinut echipa pe locul 4 cu şanse reale la podiumul campionatului, ţinând cont şi de linia de clasament în urma rezultatelor directe din tur cu primele 6 echipe clasate în acest moment în zona play-off-ului. Cu două remize, 0-0 cu Pamiro şi 3-3 cu Fia-Carn, United a urcat pe poziţia secundă în Ligă, cu un punct peste Arena. Echipa pregătită de Jani Oltianu a pierdut şase puncte cu echipe aflate în lupăa directă pentru clasamentul final din play-off, după 0-2 cu Fia Carn şi 2-3 cu Pamiro Construct . Liderul Ligii, Sanorom Boloteşti, a rămas neînvins în acest sezon, cu maxim de puncte după 12 runde. Cu un avans de 10 puncte faţă de locul secund, vicecampioana ediţiei trecute este favorita nr. 1 la câştigarea primului titlu din Ligă. Ultimele 2 victorii, 3-2 cu ACS Mausoleul şi 2-1 cu 22 Grade, aduc titlul de campioană de toamnă echipei manageriate de Romică Corozanu, indiferent de rezultatele ultimelor trei etape programate din retur în acest an. Pamiro a învins Arena cu 3-2 după remiza din intermediară, 0-0 cu AS United. Costa Trust a încurcat prin 2 remize clasamentul în zona locurilor 6-8 după 4-4 cu Green Garden Odobeşti şi 2-2 cu ACS Mausoleul Mărăşeşti, echipe aflate în luptă directă cu Casa Panciu pentru calificarea în play-off. Casa Panciu a obţinut luni seara o victorie importantă, 7-1 cu Green Garden Odobeşti.  Etapa a XIII-a programează duminică, 22 Noiembrie, jocurile: Fia Carn-Casa Panciu, AS United-22 Grade&Flux, Green Garden Odobeşti-Sanorom, ACS Mausoleul Mărăşeşti-Green Team, Arena-Costa Trust. (Dan CHIRIAC)

Rezultatele şi marcatorii etapei în Liga de minifotbal AutoVip

Green Team - Satori Geladi 3-0 MV *Satori a fost exclusă din Liga pentru 3 neprezentări

Arena - Pamiro Construct 2-3 (1-3)
Costa Trust- ACS Mausoleul Marăşeşti 2-2 (1-2)
AS United - Fia Carn 3-3 (1-1)
Sanorom - 22 Grade&Flux 2-1 (2-1)
Casa Panciu - Green Garden Odobeşti 7-1.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.