Sport

MOZAIC STIRI SPORTIVE: Marica, ofertat de Nürnberg

Ziarul de Vrancea
17 nov 2015 988 vizualizări
Atacantul Ciprian Marica, care şi-a reziliat contractul cu echipa turcă Konyaspor, se află în atenţia formaţiei germane FC Nürnberg, din liga a doua, unde este legitimat şi fundaşul Laszlo Sepsi, a anunţat, ieri, site-ul liga-zwei.de. Marica, în varstă de 30 de ani, a mai evoluat în Germania, la echipele VfB Stuttgart şi Schalke 04.

După disputarea a 14 etape din 2.Bundesliga, FC Nürnberg ocupă locul zece, cu 18 puncte.
Măsuri de securitate pe “Bernabeu”
Măsuri suplimentare de securitate vor fi puse în aplicare cu ocazia derbiului campionatului spaniol, Real Madrid - FC Barcelona, care se va disputa, sambătă, de la ora 19.15, la Madrid, în etapa a XII-a. Considerat mereu ca un meci de risc ridicat, "El Clasico" din această săptămană va beneficia de o atenţie mai mare din puncte de vedere al siguranţei, după atentatele care au avut loc, vineri seară, la Paris şi care au vizat şi Stade de France, unde s-a disputat partida amicală Franţa - Germania. Începand de luni, reprezentanţii celor două grupări forţele de ordine au avut mai multe reuniuni pentru a pune la punct un plan minuţios de securitate. Zona Stadionului Santiago Bernanbeu va fi controlată şi supravegheată începand de joi. Poliţiştii vor folosi caini antrenaţi pentru descoperirea substanţelor explozibile. Trei inele de securitate vor fi dispuse pentru a împiedica vreun spectator să intre pe arenă fără bilet. După 11 etape, FC Barcelona ocupă locul 1 în clasament cu 27 de puncte, iar Real Madrid este pe locul II, cu 24 de puncte.

Noroc cu Andorra şi Feroe

Echipa naţională de fotbal "under 19" a Romaniei a pierdut, marţi, ultima partidă din cadrul grupei a XI-a de calificare la Turul de Elită pentru Campionatul European din 2016, cu scorul de 1-3 (1-0), în faţa selecţionatei similare a Elveţiei. Golul romanilor a fost marcat de Patrik Petre, în minutul 20. În urma înfrangerii suferite la Oradea, echipa antrenată de Andrei Spier a terminat pe poziţia a doua în grupă, la trei puncte în spatele naţionalei Elveţiei, ambele echipe calificandu-se la Turul de Elită. Din această grupă au mai făcut parte formaţiile Andorrei şi Insulelor Feroe, pe care Romania le-a învins cu acelaşi scor, 2-0.


Batin pleacă de la Botoşani

Atacantul Paul Batin şi-a reziliat contractul cu echipa de fotbal FC Botoşani, după ce a evoluat sub tricoul grupării botoşănene aproape un an şi jumătate, a declarat, ieri, directorul clubului, Alex Chirilă.  Potrivit acestuia, Batin a anunţat luni după amiază conducerea clubului că renunţă la a mai juca sub conducerea lui Cristi Pustai la FC Botoşani, fără să îşi justifice decizia.  "Şi-a reziliat contractul şi atat. A spus că e opţiune personală", a afirmat Chirilă. Paul Batin, care a fost transferat de la CFR Cluj, a fost titular pentru FC Botoşani în ultimul meci pe care echipa sa l-a caştigat, pe 16 octombrie, cu 3-2 în faţa CSU Craiova

Sprinteră ucisă în pădure

Atleta Iulia Balîkin din Belarus a fost descoperită moartă într-o pădure, luni după-amiază, după ce dispariţia sa a fost raportată poliţiei la 28 octombrie, a anunţat Gazzetta dello Sport. Corpul sportivei a fost găsit învelit într-un celofan, sub un muşchi al unui copac, într-o pădure de langă cartierul Olden Smolevici din Minsk. În acest caz a fost arestat fostul iubit al sportivei, Dmitri V., care însă nu şi-a recunoscut vina. Balikin, în varstă de 31 de ani, a fost campioana Belarusului în probele de 100 şi 200 metri şi a participat cu ştafeta de 4x100 metri la Jocurile Olimpice de la Londra.

S-a retras o legendă la Antipozi

Omul de afaceri Franck Lowy şi-a anunţat, ieri, retragerea de la preşedinţia Federaţiei Australiene de Fotbal (FFA) la varsta de 85 de ani, după 12 ani petrecuţi în fruntea acestui for. Lowy, cel mai bogat australian în 2010, este considerat unul dintre părinţii fotbalului din ţara sa. El a creat în 1970 National Soccer League (NSL), care s-a transformat în 2005 în A-League, un campionat cu nouă cluburi australiene şi unul neo-zeelandez. În mandatul său, Australia a părăsit Oceania în 2006, pentru a se alătura Confederaţiei Asiatice de Fotbal (AFC), ceea ce a însemnat că echipa naţională nu a mai ratat niciun turneu final al Cupei Mondiale. Averea lui Lowy este estimată la aproape cinci miliarde de euro.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.