Sport

Se vand bilete pentru meciul cu Cehia

Ziarul de Vrancea
12 nov 2015 612 vizualizări
Preţurile pentru întalnirea de FedCup variază între 50 şi 90 de euro pe zi

Federaţia Romană de Tenis a pus în vanzare biletele pentru partida Romania - Cehia, care va avea loc în Sala Polivalentă din Cluj, contand pentru Turul I din Grupa Mondială Fed Cup, preţurile tichetelor variind între 50 şi 90 de lei pe zi. Biletele sunt disponibile în reţeaua Eventim, începand de joi, şi vor include accesul la toate meciurile disputate în Sala Polivalentă din Cluj , în ziua respectivă, se arată într-un comunicat al FRT. Intrarea în arenă a copiilor, elevilor, studenţilor şi pensionarilor se va face pe baza unui act doveditor (carnet de elev/carnet de student/cupon de pensie). Aceste bilete, la preţul de 50 de lei, sunt limitate la 500 de locuri pe zi. Întalnirea dintre Romania şi Cehia va avea loc în zilele 6 şi 7 februarie 2016, în Sala Polivelentă din Cluj. Partida se va desfăşura după sistemul cel mai bun din cinci meciuri. Primele două meciuri de simplu se vor disputa sambătă (6 februarie), iar duminică (7 februarie) celelalte două meciuri de simplu şi meciul de dublu, care se joacă în funcţie de rezultat. În sistemul actual de joc, echipa de Fed Cup a Romaniei participă pentru prima dată în Grupa Mondială principală, iar adversara sa din primul tur este campioana ultimelor ediţii, Cehia.
* Jucătoarea de tenis Alexandra Dulgheru, cap de serie numărul unu şi locul 57 WTA, a ratat calificarea în semifinalele turneului ITF de la Dubai), dotat cu premii în valoare de 75.000 de dolari. Alexandra Dulgheru a fost învinsă, în sferturile de finală, cu scorul de 6-4, 4-6, 3-6, după două ore şi 37 de minute, de Çagla Buyukakcay (Turcia, 158)/ La turneul de la Dubai au mai participat şi sportivele Cristina Dinu (eliminată în primul tur) şi Nicoleta-Cătălina Dascălu (eliminată în turul doi).
* Ana Bogdan (161), s-a calificat, ieri, în sferturile de finală ale turneului ITF de la Bath (Anglia). Ana a învins-o în optimi cu 6-2, 6-4 pe sportiva belgiană Greet Minnen, venită din calificări, scor 6-2, 6-4, după o oră şi 23 de minute de joc. . În sferturi, Bogdan va juca în compania învingătoarei din meciul dintre Diana Marcinkevica (Letonia) şi Pemra Ozgen (Turcia)
* Alexandra Cadanţu (277) s-a calificat în sferturile de finală ale turneului ITF de la Equeurdreville (Franţa), dotat cu premii totale de 25.000 de dolari. Ea Cadanţu a trecut în optimi, scor 6-2, 6-3, de sportiva elveţiană Jil Teichmann 439). În sferturi, Cadanţu o va întalni pe olandeza Lesley Kerkhove (239), cap de serie numărul 2.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.