Sport

"Bute este un boxer terminat!"

Ziarul de Vrancea
11 nov 2015 562 vizualizări
Este părerea lui Carl Froch, cel care l-a deposedat pe Lucian de centura mondială acum trei ani

Fostul pugilist britanic Carl Froch a declarat că Lucian Bute este un boxer terminat şi consideră că James DeGale ar trebui să aibă un meci uşor împotriva romanului, informează The Sun. "Cred că va fi un meci tehnic, dar ar trebui să fie un meci uşor pentru DeGale deoarece Bute este terminat. Nu poate fi decat un singur caştigător, dar contează cat de clar îl va învinge DeGale. Trebuie să fie convingător. Am auzit că va încasa aproximativ două milioane de lire sterline pentru o luptă cu un Bute ruinat. Romanul este distrus de cand l-am bătut eu şi toată lumea ştie acest lucru. DeGale nu a arătat prea bine în meciul cu Dirrell şi trebui să-l învingă mult mai clar pe Bute. În meciul cu Dirrell a arătat bine trei, patru runde, dar doar atat. A fost norocos şi nimeni nu se supăra dacă titlul mergea la adversarul său. Nu cred că DeGale este un pugilist de 12 reprize", a spus Froch.
Carl Froch, în varstă de 38 de ani, l-a învins pe Lucian Bute în mai 2012, la Nottingham, prin KO în repriza a cincea. Lucian Bute va boxa, la 28 noiembrie, la Videotron Centre din Quebec, cu britanicul James DeGale, care îşi va pune în joc centura de campion IBF la categoria supermijlocie. În varstă de 29 de ani, campionul olimpic de la Beijing, James DeGale (21 de victorii, o înfrangere, 14 KO), a intrat în posesia centurii IBF, în luna mai, la Boston, după ce l-a învins pe americanul Andre Dirrell. Centura a fost deţinută de Carl Froch, fiind pusă în joc după retragerea britanicului. Singura înfrangere a lui DeGale a fost în 2011, în meciul cu George Groves.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.