Sport

11 gimnaste au primit burse pentru sportivi

Dan Chiriac
10 nov 2015 1096 vizualizări
Bursele sunt acordate în urma unui protocol încheiat de clubul focşănean u banii vor fi folosiţi doar în procesul de pregătire

11 gimnaste de la CSS Gimnastică Focşani au primit burse pentru sportivi. Clubul focşănean a încheiat un protocol de colaborare denumit “Proiectul Naţional pentru Relansarea Gimnasticii Româneşti sau "Ţară Ţară Vrem  Campioane " cu Federaţia Română de Gimnastică reprezentată prin preşedintele Adrian Stoica, dar şi cu Fundaţia Casa Campionilor, reprezentată de Mariana Bitang şi Octavian Belu. Sponsorul proncipal este PETROM. În urma semnării acestui protocol clubul din Focşani a primit un număr de 11 burse pentru sportive. “Este un ajutor foarte bine venit  pentru sportive şi, cu acest prilej, vreau să le mulţumesc în mod oficial, în numele Clubului Sportiv Şcolar de Gimnastică Focşani,  sponsorului Petrom, dar şi Fundaţiei Casa Campionilor, dar şi Federaţiei Române de Gimnastică pentru tot sprijinul şi ajutorul oferit clubului nostru”, spune Florin Roşirou. Fundaţia Campioanelor va vira la o anumită perioadă de timp o sumă de bani, exclusiv pentru pregătirea sportivei. Banii respectivi nu vor putea fi folosiţi decât în procesul de pregătire al gimnastelor, cele care vor renunţa la activitatea sportivă urmând a-i fi înteruptă bursa.

Sportivii care au primit aceste burse sunt:

Ana Bărbosu, Iulia Trestianu - sportive antrenate de profesorii Daniela Trandafir şi Cezar Stoica; Raluca Lozneanu, Damian Rut, Iohana Pasere,  Alina  Crăciun - sportive antrenate de profesorii Nicoleta Răducan , Carmen Smeu şi Florin Roşioru; Loredana Constantin, Cătălina Munteanu, Raisa Chivu, Gabriela Galoiu, Andreea Palade - sportive antrenate de profesorii Doiniţa şi Dănuţ Vulcan . (Dan CHIRIAC)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.