Sport

Turneu de fotbal pentru regretatul profesor Andrei Irimia

Dan Chiriac
2 nov 2015 688 vizualizări
Partidele au avut loc la Mărăşeşti

Asociaţia Fan Club Steaua Mărăşeşti a organizat un turneul de fotbal în memoria profesorului Andrei Irimia. La turneu au participat elevi de la Şcoala Gimnazială Pufeşti şi de la şcolile din Mărăşeşti la care regretatul profesor a predat: Şcoala Gimnazială „ Ecaterina Teodoroiu” şi Şcoala Primară Siretu (îndrumaţi de profesorul Constantin Sardaru, Zaharia Filote şi Ciobotaru Adrian) şi juniorii Fan Clubului, categoria de vârstă 2005- 2006. Meciurile s-au desfăşurat pe terenul de fotbal al Şcolii Gimnaziale “Ecaterina Teodoroiu”. Câştigătorii au fost juniorii Fan Clubului, care au fost antrenaţi şi de „domnu Andrei”, aşa cum era cunoscut regretatul profesor. Festivitatea de decernare a diplomelor a avut loc în sala de sport a şcolii şi a început cu un moment de reculegere ţinut în memoria regretatului profesor şi antrenor, cunoscut de copiii participanţi, iubit, apreciat datorită comportamentului, devotamentului pentru meserie şi atitudinii faţă de copii. La festivitate a fost prezent şi tatăl lui Andrei căruia i s-a înmânat o diplomă de excelenţă (în memoriam), prin care i se aduce recunoştinţă regretatului profesor pentru devotamentul şi tot sprijinul acordat Asociaţiei Sportive.  “Am organizat acest turneu pentru că nu vreau să uite nimeni de Andrei, de munca pe care a depus-o pentru copiii din oraş, de activităţile numeroase pe care le-am organizat împreună, de proiectele care sunt încă în derulare. El a fost un partener cu care am colaborat atât de bine, care şi-a dedicat timp copiilor, necondiţionat, fără alt interes decât binele acestora. Regret enorm că l-am pierdut şi, în memoria lui, Asociaţia Sportivă, împreună cu colaboratorii, va desfăşura anual activităţi de acest gen”, a declarat Cătălin Mihalcea, preşedintele Fan Club Steaua Mărăşeşti. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.