Sport

LPS Focşani a obţinut patru puncte după deplasarea la Siretu

Dan Chiriac
1 nov 2015 617 vizualizări
Echipa de juniori A s-a impus cu 4-0, în timp ce juniori mici au egalat în minutele de prelungire

Echipele de juniori de la LPS Focşani au obţinut patru puncte după partidele jucate în cadrul campionatului naţional de juniori republicani. Astfel, partida dintre echipele de juniori A Rapid CFR Suceava  - LPS Focşani a fost caştigată de oaspeţi cu scorul de 4-0. Meciul a fost condusă la centru de Bogdan Jijilie, ajutat la cele două linii de Valentin Popovici şi Constantin Cojocariu, toţi din Botoşani. Rezervă la acest joc a fost Mihai Haivas – Botoşani. Partida a avut loc sâmbătă, cu începere de la orele 12.00, pe stadionul "9 Mai" din oraşul Siret. Juniorii focşăneni, pregătiţi de Alin Samoilă, au 22 puncte după primele zece etape etape şi ocupă poziţia a doua în clasament, după echipa CSMS Iaşi. Golurile focşănenilor au fost marcate de Kumova, Grigorică, Zaharia şi Pascu. Juniorii A au evoluat cu: Galvana – Dediu, Doagă, Salaoru, Tănase – Marin – Kumova, Duca, Zaharia, Grigorică – Pascu. Au mai jucat Florea, Avram, Ivanciu, Popa, Răzvan Marin. Echipa de juniori B, pregătită de Daniel Bănică a jucat pe stadionul Siret în compania celor de la Rapid CFR Suceava. Meciul s-a terminat la egalitate, 1-1, după ce gazdele au condus pană în minutele de prelugire. Barlădeanu a egalat în minutul 92, după ce a transformat o lovitură liberă. LPS Focşani are opt puncte după derularea a zece etape şi ocupă poziţia a 11-a în ierarhia primei serii. Juniorii B au jucat cu: Mirică – Milea (60 Pepene), Chiriac, Panait, Tănăsache, Chiriac – Bîrlădeanu, Dumitraşcu (33 Budeanu), Radu – Marin (55 Paşalău), Bobu (55 Mustaţă), Bucşă (Florea). (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.