Sport

O brigadă din Botoşani arbitrează meciurile juniorilor

Dan Chiriac
29 oct 2015 547 vizualizări
LPS Focşani joacă sâmbătă la Siret partidele din cadrul etapei a 10-a a campionatului naţional

Comisia Centrală a Arbitrilor a decis brigada de arbitri care va conduce sâmbătă partidele din cadrul campionatului naţional de juniori republicani. Astfel, partida dintre echipele de juniori A Rapid CFR Suceava  - LPS Focşani va fi condusă la centru de Bogdan Jijilie, ajutat la cele două linii de Valentin Popovici şi Constantin Cojocariu, toţi din Botoşani. Rezervă la acest joc va fi Mihai Haivas – Botoşani. Partida are loc sâmbătă, cu începere de la orele 12.00, pe stadionul "9 Mai" din oraşul Siret. Juniorii focşăneni, pregătiţi de Alin Samoilă, au 19 puncte după primele nouă etape etape şi ocupă poziţia a doua în clasament, după echipa CSMS Iaşi. Sâmbătă, de la orele 14.00, echipa de juniori B, pregătită de Daniel Bănică va juca pe stadionul Siret în compania celor de la Rapid CFR Suceava. Meciul va fi condus la centru de rezerva meciului de juniori A, ajutat la cele două linii tot de cei doi asistenţi din Botoşani. LPS Focşani are şapte puncte după derularea a nouă etape şi ocupă poziţia a 11-a în ierarhia primei serii. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.