Sport

Ştefan Lupu, marcator în primul amical de la Iaşi

Dan Chiriac
29 oct 2015 624 vizualizări
România a învins Republica Moldova cu 5-4 şi 3-2

Primul dintre cele două amicale pe care naţionala de futsal Under 21 a României le-a avut programate pentru această săptămână la Iaşi, contra echipei similare a Moldovei, a fost câştigat la limită, scor 5-4. Partida s-a disputat miercuri, 28 octombrie, de la ora 18:00, în Sala Polivalentă din Iaşi. După ce la pauză scorul a fost egal, 3-3, naţionala antrenată de Kacsó Endre a mai marcat de două ori, primind un singur gol. Pentru România au marcat Vl. Pavel (2), A. Biro, Csala şi Şt. Lupu.  Al doilea amical dintre cele două selecţionate s-a desfăşurat ieri dimineaţă. Românii s-au impus cu scorul de 3-2, după ce au condus la pauză cu 2-1. Pentru dubla cu Moldova a fost convocat următorul lot: Ionuţ Păduraru (United Galaţi), Mihai Tătar (Concordia Chiajna) – portari, Tamás Küsmödi, Zsolt Csala, Laurean Ivaşcu, Vlăduţ Pavel (toţi Concordia Chiajna), Ştefan Lupu, George Duca (ambii Galactic Focşani), Attila Biro (Odorheiu Secuiesc), Szilárd Kanyó (Spicom Sf. Gheorghe), Alexandru Pricop (CSMS Iaşi) - jucători de câmp. Cei doi jucători de la Galactic se alătură altor nume ce au îmbrăcat tricoul naţionale. Emilian Chivu a jucat în naţionala de seniori în anii 2007-2008. Anul trecut, la lotul naţional de juniori au ajuns portarul Crăciun, dar şi jucătorii de câmp Duca şi Statulat. Aceştia au jucat anul trecut în partidele de pregătire jucate de naţionala României în compania Ungariei. Jocurile s-au disputat la Tg. Mureş şi Debrecen, iar cele două naţionale şi-au împărţit victoriile. Cei doi jucători focşăneni convocaţi la echipa naţională sub 21 de ani s-au întors la echipa de club şi vor pregăti meciul de campionat cu CSMS Iaşi. Miercurea viitoare, de la orele 18.00, focşănenii vor juca pe teren propriu cu CSMS Iaşi. Partida va avea loc la Sala Polivalentă. În acest moment, în clasament, Galactic Focşani are trei puncte, fiind la egalitate cu CSMS Iaşi, în timp ce Concordia Chiajna a rămas cu zero puncte. (Dan CHIRIAC)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.