Sport

Cu Puiu pană la Paris

Ziarul de Vrancea
29 oct 2015 431 vizualizări
Comitetul Executiv al FRF a votat: Anghel Iordănescu rămane selecţioner pană la încheierea turneului final al Euro 2015 * în şedinţa de ieri s-a mai decis că sistemul de licenţiere rămane neschimbat Comitetul Executiv al Federaţiei Romane de Fotbal a aprobat, ieri, prelungirea contractului

Selecţionerului Anghel Iordănescu, care a expirat la finalul preliminariilor Campionatului European din 2016. Noul contract va fi valabil pană la terminarea turneului final din Franţa, care va avea loc între 10 iunie şi 10 iulie 2016. "S-a votat astăzi un cantonament pentru perioada 24 ianuarie - 6 februarie, după modelul celui de anul acesta din Antalya, pentru jucătorii din ţară. Un alt punct votat în unanimitate de membrii Comitetului Executiv face referire la prelungirea contractului selecţionerului Anghel Iordănescu şi a staff-ului său, Viorel Moldovan, Daniel Isăilă şi Ionuţ Badea. În momentul de faţă nu s-a stabilit un obiectiv, în zilele următoare va fi stabilit. Cu siguranţă, un obiectiv care vine imediat în minte este ieşirea din grupe. Nu am avut emoţii, pentru că domnul Iordănescu îşi dorea să continue, la fel şi noi. Toate contractele antrenorilor sunt făcute pe obiective, care vor fi stipulate în contract", a declarat Burleanu la finalul şedinţei Comitetului Executiv.
Anghel Iordănescu se află la conducerea tehnică a echipei naţionale a Romaniei din octombrie 2014. Cu Iordănescu selecţioner, prima reprezentativă a obţinut calificarea la Euro-2016. Membrii Comitetului Executiv au aprobat în şedinţa de joi şi menţinerea sistemului de licenţiere, care prevede depunctarea grupărilor care nu respectă fair-play-ul financiar. "Un alt subiect s-a referit la votarea contractului cadru club-jucător. După mai multe luni de dezbateri s-a ajuns al un consens şi avem un contract cadrul clar între cluburi şi jucători. S-a votat şi sistemul de licenţiere, care rămane în linii mari la fel ca şi cel de anul trecut. în ceea ce priveşte depunctarea, majoritatea a votat menţinerea acestui sistem, astfel încat să nu schimbăm de la un an la altul. De asemenea Adunarea Generală a ligii va analiza posibilitatea constituirii unui fond prin care angajaţii, antrenori şi jucători, dar şi datoriile către alte cluburi să le poată trage din acele fonduri", a mai spus Burleanu.

Susţinere pentru Platini (Infantino)

Totodată, preşedintele FRF Răzvan Burleanu, a declarat la finalul Comitetului Executiv, că forul pe care îl conduce îl va susţine pe Michel Platini la alegerile pentru şefia FIFA, o a doua opţiune în cazul în care acesta va rămane în stare de suspendare fiind elveţianul Gianni Infantino. "Am prezentat colegilor din Comitetul Executiv toate cele şapte candidaturi, pe care le avem la FIFA. Rămanem fermi în ceea ce priveşte valorile şi principiile pe care le avem, şi mă refer la bunele practici ale UEFA la nivel nivel internaţional. De aceea prima opţiune pe care Federaţia Romană de Fotbal o va avea este susţinerea lui Michel Platini. Dacă Michel Platini nu îşi va rezolva aceste probleme candidatul pe care Federaţia Romană de Fotbal îl va susţine necondiţionat este Gianni Infantino, actualul secretar general UEFA", a declarat Burleanu.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.