Sport

Şi-au amânat meciul de la Reşiţa, dar vor juca pe acasă cu CSMS Iaşi

Dan Chiriac
28 oct 2015 990 vizualizări
Galactic Focşani încearcă să facă o singură deplasare în Banat şi să joace la un interval de 48 de ore cu Muncitorul Reşiţa şi Informatica Timişoara u miercurea viitoare, focşănenii întâlnesc CSMS Iaşi

Confruntată cu mari probleme financiare, echipa de futsal Galctic Focşani a reuşit să găsească o soluţie pentru a încerca să continue în acest campionat. Finanţarea echipei a întârziat să vină, astfel încât, în ultimele zile, s-a vorbit despre retragerea echipei din campionat. Proiectul de finanţare depus la Primăria Focşani a fost respins pentru că la licitaţie nu s-a înscris decât un singur club sportiv. Procedura se va repeta în 30 de zile, dar până atunci formaţia focşăneană va fi nevoită să găsească bani din alte surse. Focşănenii au găsit înţelegere din partea celor de la Muncitorul Reşiţa, astfel încât deplasarea din Banat va avea loc în jurul datei de 10 noeimbrie. Tot atunci, focşănenii vor juca în deplasare şi cu Informatica Timişoara. Focşănenii încearcă să programeze cele două jocuri la un interval de 48 de ore pentru a scuti o deplasare lungă. Până la cele două partide, echipa de futsal are un meci foarte important în liga întâi. Miercurea viitoare, de la orele 18.00, focşănenii vor juca pe teren propriu cu CSMS Iaşi. Partida va avea loc la Sala Polivalentă. În clasament, Galactic Focşani are trei puncte, fiind la egalitate cu CSMS Iaşi, în timp ce Concordia Chiajna a rămas cu zero puncte. Conducerea echipei cere înţelegere din partea jucătorilor pentru a trece peste acest moment dificil.

Duca şi Lupu la naţională

Ieri, doi jucători de la clubul Galactic Focşani au plecat la convocarea echipei naţionale. George Duca  şi Ştefan Lupu au fost convocaţi la echipa naţională a României sub 21 de ani. Jucătorii s-au prezentat aseară la Iaşi, urmând să dispute cele două partide de pregătire cu Republica Moldova joi şi vineri. Iniţial, pentru acţiunea de la Iaşi a fost chemat Valentin Ion, dar în locul acestuia a fost luat în cele din urmă de Duca. Pentru echipa de futsal convocările nu sunt o preimieră. Anul trecut, la lotul naţional de juniori au ajuns portarul Crăciun, dar şi jucătorii de câmp Duca şi Statulat. Duca a jucat anul trecut în partidele de pregătire jucate de naţionala României în compania Ungariei. Jocurile s-au disputat la Tg. Mureş şi Debrecen, iar cele două naţionale şi-au împărţit victoriile.  (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
V V V , acum 3094 zile, 22 ore, 1 secunda
Bani de la primarie (de fapt de la nasul C. V. ) egal curtea de conturi , egal D.N.A .......atentie C. V. ...ar fi pacat ca pt . unul ca ilas sa ai probleme .
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.