Sport

Scor egal între echipele de old-boys din Cîmpineanca şi Gugeşti

Dan Chiriac
27 oct 2015 540 vizualizări
Foresta Gugeşti - AS Cîmpineanca 4-4, într-un meci de old-boys disputat duminică

Echipele de old-boys din Cîmpineanca şi Gugeşti s-au întâlnit duminică într-o partidă disputată pe stadionul comunal din Gugeşti. Întâlnirea s-a dorit a fi o revanşă după ce cele două echipe s-au întâlnit în urmă cu o săptămână şi la Cîmpineanca. Scorul a fost egal şi de această dată, 4-4, jucătorii celor două echipe dorind mai mult să facă mişcare şi să se întâlnească pentru a putea discuta de vremurile frumoase trăite pe terenul de fotbal. Promovată chiar în liga a treia, în anul 1997, formaţia din Cîmpineanca a dispărut în acest an de pe harta fotbalului judeţean. În aceste condiţii, fostul jucător al echipei, Tudorel Ivan, s-a gândit să adune pe terenul de joc trecutul formaţiei din Cîmpineanca. Luci Hristea, fost portar în liga întâi la FC Argeş, Ştefan Chelmuş, Mircea Manole, Fane Ciolpan au evoluat în partida de duminică. De partea opusă, foştii jucători de la Foresta Ggueşti au organizat evenimentul. Mitică Oprea, Florin Oprea sau Fane Babalîc au contribuit la bună derulare a evenimentului. Scorul final a fost unul prietenesc, 4-4, fotbalul având cel mai mult de câştigat în urma acestei acţiuni. Iniţiatorul activităţii, Tudorel Ivan, ne-a spus că-şi doreşte ca aceste acţiuni să aibă loc periodic. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.